VELKÁ JARNÍ: nové odměny

Pozor!

Akce skončila.

Osvědčená jednoduchá pravidla a spousta nových odměn včetně univerzálně použitelných poukazů – taková je VELKÁ JARNÍ, tedy nová bonusová akce pro všechny zákazníky APM Automotive a Stahlgruber CZ, která odstartovala ve středu 1. března a potrvá do konce května.

Úzká spolupráce dvou předních dodavatelů autodílů na českém aftermarketovém trhu, APM Automotive a Stahlgruber CZ tak opět vyústila v oblíbenou společnou prodejní akci, která vychází z již tradičního principu individuálně připravených odměn. Společná příprava akce vycházela ze zkušeností z minulých let a výběr nových odměn bral v potaz i přání a potřeby obou zákaznických skupin. Výsledkem je akce nabízející celkem 36 různých atraktivních odměn v šesti hodnotových úrovních. K odměnám přitom patří i tři různé poukazy (v šesti úrovních), díky nimž si zákazníci, kteří si nevyberou žádnou z nabízených věcných variant, budou moci po skončení akce vybrat odměnu přesně podle svých potřeb.

Do akce VELKÁ JARNÍ se samozřejmě mohou zapojit i noví zákazníci, kteří dosud od APM Automotive či Stahlgruber CZ autodíly a servisní vybavení nekupovali. Přihlášení do akce je jednoduché a vedle webshopu APMCat (http://webcat.apm.cz/) k němu lze využít opět i speciální web www.velkajarni.cz. Tam se zájemci dozví i všechny ostatní podrobnosti včetně pravidel, přehledu odměn či odpovědí na často kladené otázky.