Tlumiče Bilstein a KYB 3+1 zdarma

Pozor!

Akce skončila.

Tlumiče pérování Bilstein a KYB nabízí APM Automotive až do konce dubna v osvědčeném schématu 3+1 ZDARMA. Při jednorázovém nákupu jakýchkoliv čtyř tlumičů Bilstein nebo KYB tak zákazník získá nejlevnější z nich zdarma (resp. za 1,- Kč bez DPH).

Akce platí při nákupu čtyř tlumičů BILSTEIN řady B2 nebo B4 v libovolné kombinaci. Kódem B2 jsou přitom označovány plynové tlumiče Bilstein a kódem B4 dvouplášťové plynokapalinované tlumiče tohoto světoznámého výrobce.

KYB je přední japonský výrobce hydraulické techniky a jeden z nejvýznamnějších světových výrobců tlumičů pérování a vinutých pružin pro osobní a užitkové vozy. Zároveň je největším dodavatelem tlumičů do prvovýroby, když každý čtvrtý automobil na světě je vybaven tlumiči KYB už z výroby. Evropské zastoupení koncernu KYB Europe sídlí v blízkosti Düsseldorfu a společně se šesti pobočkami dodává tlumiče pérování a pružiny pérování do celé Evropy. Od listopadu 2006 se tlumiče KYB vyrábějí také v i v České republice, přesněji v Pardubicích.

Tlumiče najdete v elektronickém vyhledávacím katalogu APMCat (http://webcat.apm.cz/) vždy u konkrétního vozu ve stromu: Zavěšení – Tlumení. Bonusová cena 1,- Kč bude na nejlevnější ze čtyř vybraných tlumičů (ev. na dva z osmi, tři z dvanácti atd.) přiřazena automaticky při vysypání košíku.