NK se slevou 50%

Pozor!

Akce skončila.

Do neděle 29. 5. 2016 mohou registrovaní zákazníci APM Automotive nakupovat všechny náhradní díly značky NK za polovinu běžné ceny. Jedná se o bezmála 10 tisíc položek – od brzd přes díly řízení až po spojkové díly – vše s nadstandardní pětiletou zárukou …

Dodavatelem brzdových a spojkových dílů značky NK je dánská společnost SBS – Scandinavian Brake Systems, která byla založena již v roce 1964. Zabývá se především výrobou a prodejem brzdových dílů a příslušenství pod značkami SBS a NK pro osobní i užitková vozidla a motocykly, brzdovými systémy větrných turbín, výrobou filtrů pevných částic pro naftové motory a repasováním automobilových brzdových třmenů a spojkových dílů.

Všechny brzdové díly, díly řízení a spojkové díly značky NK, které na český aftermarketový trh dodává APM Automotive, disponují zárukou pět let na veškeré výrobní vady. K jejímu prodloužení výrobce přistoupil v loňském roce na základě výsledků nezávislých testů i vlastních zkušeností a propracovaného systému kontroly kvality. Záruční lhůta přitom začíná platit v okamžiku prodeje dílů zákazníkům APM Automotive.