Anketa: Jaký typ náhradních dílů Vaši zákazníci preferují?

12. října 2009, 0:00

Jaké typy náhradních dílů jsou zákazníky preferovány? To byla otázka naší další ankety a její výsledky Vám nyní budeme prezentovat.

Již delší dobu platí povědomí, že klasický český a slovenský zákazník volí pro opravu svého vozidla levnější varianty náhradních dílů. A co na to říká naše anketa, z pohledu těch kteří se věnují opravám plechových miláčků?

Zdá se, že levným náhradním dílům odzvonilo. Dle ankety volí nejlevnější a levné náhradní díly jen 7,2% zákazníků. S přehledem byl uváděn díl, který je kompromisem mezi kvalitou a cenou (58%). Výsledek jistě potěšující, ale zda si je zákazník vědom zda tato formulace vždy platí, necháme na Vašem posouzení.

Potěšují je jistě i výsledek 19,3% pro uvedené kvalitní díly. Důležitým kritériem je také uváděných 9,7% odpovědí pro odpověď, která zahrnuje doporučení mechaniků, kteří zákazníkům při opravách doporučují konkrétní náhradní díly.

Dle ankety (92,8%) se zdá, že zákazník (dle hodnocení mechaniků) začíná preferovat kvalitní náhradní díly, které zaručují bezpečnost vozidla, silničního provozu a zaručují dlouhodobou bezproblémovou funkčnost vozidla.

Jednotlivé procentuální vyjádření naleznete v přiloženém grafu.

Děkujeme Vám za aktivní účast v anketách a již můžete hlasovat v další anketě „Jaké bonusy od dodavatele nejvíc oceníte?“ Za tři týdny Vás opět seznámíme s výsledky hlasování.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 13. října 2009, 0:00 0 0

Jen jestli servisáci odpovídali pravdivě. Já mám pocit, že mi pořád nutí jen to nejlevnější
- ruda

Odpověď

Anonym, 13. října 2009, 0:00 0 0

já si myslím, že už fakt lidi mají přehled a nechtějí jen levný brak
- olda

Odpověď

Anonym, 13. října 2009, 0:00 0 0

možná, ale v autobazarech tam stejně furt strkají to nejlevšejší, hlavně ať se prodá a pak se majitel musí starat
- ruda pro oldu

Odpověď

Anonym, 13. října 2009, 0:00 0 0

tak to souhlas
- olda

Odpověď