1.12.2017 se koná Den autodiagnostiky

20. listopadu 2017, 10:23

Den autodiagnostiky, odborná konference, na které se každoročně scházejí diagnostici, pracovníci a manageři SME a STK, prodejci náhradních dílů a garážové techniky, učitelé, školitelé, zástupci institucí a profesních sdružení se nezadržitelně blíží. Přijměte pozvání a přijeďte navázat nové kontakty, získat hodnotné tipy a nejčerstvější informace o emisích.

Den autodiagnostiky 2017 pozvánka

Konference s nejdelší tradicí ve svém oboru nabízí svým návštěvníkům bez zbytečné okázalosti trvale nejvyšší úroveň odborného programu.

Odborný program konference

Již tradičně se můžete těšit na poutavou přednášku legendy české autodiagnostiky Ing. Štěpána Jičínského, bohatou na diagnostické špeky z odborné praxe. Neméně zajímavou přenášku má připravenu vývojář měřicí techniky a diagnostický expert Ing. Jiří Blecha, ve které se mimo jiné dozvíte informace o multisenzorické technice používané v nejmodernějších automobilech.

Ing. Andrej Haring, školitel v oblasti diagnostiky systémů nákladních vozidel a soudní znalec, podrobně obeznámí posluchače se systémovou analýzou výstupních informací sériové diagnostiky. Blok přednášek věnovaných sériové a paralelní diagnostice uzavře Miroslav Rollinger, špičkový mechanik, školitel a odborník na komplexní diagnostiku silničních i závodních motocyklů .

Celý odpolední blok je věnován legislativě a měření emisí v perspektivě aktuálních změn. S největšími technickými problémy současnosti a výhledem do budoucna účastníky konference seznámí emisní expert a soudní znalec Ing. Pavel Štěrba.

Návštěvníci se svými dotazy mohou do konference aktivně zapojit. Nejen na dotazy směřující k zavedení CIS STK do SME budou odpovídat zástupci Ministerstva dopravy ČR v čele s Mgr. Milenou Machalovou z odboru provozu silničních vozidel.

Odbornou část konference uzavřou již tradiční hosté ze Slovenska. Oblíbený spíkr a emisní expert Ing. Peter Lenďák, PhD. se s posluchači podělí o své zkušenosti a vylíčí problémové oblasti i vize. Získáte tak zajímavé informace přímo od pověřené organizace MD SR.

Večerní program

Po skončení odborné části čeká na hosty večerní raut, losování vstupenek o hodnotné ceny a zábavný večer s živou hudbou a pohoštěním. Návštěvníci mohou využít  40% slevu na ubytování přímo v místě konání, ve čtyřhvězdičkovém Hotelu Jana v Přerově.

Součástí celodenního vstupného

  • Dárková taška s překvapením při příchodu
  • CD – Průvodce emisemi 2015 – 2017
  • CoffeBreak, vynikající oběd a večerní raut na úrovni čtyřhvězdičkového hotelu
  • Slosovatelná vstupenka o hodnotné ceny partnerů akce
  • Doprovodná výstava diagnostické techniky, přístrojů pro vybavení emisních stanic a produktů pro profesionální údržbu vozidel
  • Zábavný večerní program

Více informací na https://www.denautodiagnostiky.cz.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!