Novinka v nabídce Elit – termostaty MAHLE

5. prosince 2016, 9:00

Nově u Elitu najdete v sortimentu termostaty MAHLE. Elit nabízí ve svém portfoliu více než 550 termostatů, a to jak pro osobní, lehká užitková, ale i nákladní vozy.

MAHLE vyrábí termostaty pro téměř kompletní evropský vozový park. Svou vysokou kvalitou a spolehlivostí se jejich termostaty řadí mezi světově uznávané výrobky. Důkazem toho, že značka Mahle se řadí mezi špičkové a kvalitní výrobce termostatů je i velmi výrazné zastoupení  v originálním vybavení např. u VW, ŠKODA, AUDI, MERCEDES a u dalších světových značek. Za zmínku stojí termostaty pro koncern VW a jejich motory TSI, kde je MAHLE jeden z výhradních světových výrobců.

Termostat je „hlídačem“ systému chlazení automobilu. Trvale sleduje teplotu chladicí kapaliny a reguluje proudění chladicí kapaliny chladičem. Při provozu vozidla je termostat v provozu mnohokrát za den. Dobrý termostat urychlí zahřátí a reguluje provozní teplotu motoru, což má za následek hospodárnou spotřebu paliva, nižší emise, lepší výkon motoru, a tím i jeho menší opotřebování.

Několik příkladů termostatů MAHLE:

Všechny běžné termostaty jsou k dodání cca do 24 hodin od objednávky.

Související články

Novinka v nabídce Elit – brzdové hadice Goodridge
Novinka v nabídce Elit – brzdové hadice Goodridge

Nově u Elitu najdete v sortimentu brzdové hadice Goodridge. Pancéřové hadice Goodridge řeší konstrukční problém gumových hadic – pocit měkkého pedálu, pokles brzdného účinku, obtížně čitelný nástup brzdné síly a její dávkovatelnost. Výměna za Goodridge zvyšuje bezpečnost i potěšení z řízení. Sortiment obsahuje více než 800 položek. Sada vždy obsahuje potřebný počet hadic na celé […]

Novinka v nabídce Elit – sortiment TEXA
Novinka v nabídce Elit – sortiment TEXA

Nově u Elitu najdete sortiment TEXA, univerzální diagnostiky nebo moderní plničky klimatizace do konce října za akční ceny. Více na www.elit.cz nebo u obchodních zástupců.

Novinka v sortimentu olejů: Castrol Magnatec Stop-Start
Novinka v sortimentu olejů: Castrol Magnatec Stop-Start

Nová řada olejů Castrol Magnatec Stop-Start reaguje na stále hustější dopravu a s ní spojené i častější zastavování a rozjezdy. Nová technologie použitá v olejích Magnatec Stop-Start dokáže v tomto režimu ochránit motor až o 20 % lépe než běžné oleje. Proto je nový Magnatec vhodný hlavně tam, kde je vozidlo používáno na velmi krátké […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!