Tři roky intenzivní geografické expanze se uzavírají integrací skupiny Nordic Forum

22. prosince 2016, 14:08

Tři roky intenzivní geografické expanze Nexus Automotive International (N!) se chýlí ke konci přijetím nového člena, skupinu Nordic Forum, která patří mezi TOP 10 evropských obchodníků s náhradními díly.

Skupina Nordic Forum byla mezi šesti novými členy přijatými v prosinci 2016, čímž se počet členů zvýšil na rekordních 105. Celkem bylo v průběhu roku 2016 začleněno 47 subjektů. Skupina Nordic Forum se skládá z těchto členů: FTZ Dánsko, Inter-Team Polska a Hellanor Norsko. Stejně jako tradičním velkoobchodem, zabývají se tyto firmy intenzivně také e-commercí, a to prostřednictvím svých společností iParts a Ucando.

N! CEO Gael Escribe říká: "Byl to opravdu úžasný rok s ohromně silným růstem skupiny, kdy momentálně působíme již ve 113 zemích. Byly vytvořeny dvě nové regionální organizace, Nexus Automotive Alžírsko a Nexus Severní Amerika, a dvě další, Nexus Automotive Brazílie a Nexus Automotive střední Evropa, se připravují.

Související články

Nové sdružení zvýší konkurenceschopnost distribučních společností ve střední Evropě
Nové sdružení zvýší konkurenceschopnost distribučních společností ve střední Evropě

Bylo zaregistrováno nové sdružení firem, nazvané NEXUS Automotive Central Europe (N!ACE), které zvýší konkurenceschopnost společností působících na regionálním trhu s distribucí náhradních dílů. N!ACE je regionálním zástupcem globální nákupní skupiny NEXUS Automotive International (N!), působící nyní ve 113 zemích. Iniciátory a zakladately nové skupiny jsou Auto Land Polsko, Autos, Inter Land a Inter Parts. Všechny […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!