APM a CASTROL – silné partnerství získává nový rozměr

12. ledna 2017, 17:26

Společnost APM Automotive se stala jedním z oficiálních Autorizovaných distributorů CASTROL pro Českou republiku.

Střední a východní Evropa zahrnující Polsko, Česko, Slovensko a Maďarsko je i nadále pro Castrol důležitými rostoucími trhy. Změny v přístupu na trh znamenají spolupráci firmy Castrol s autorizovanými distributory vedoucí k dalšímu zlepšení zákaznické důvěry a zákaznického servisu.

Tato změna ve způsobu distribuce a služeb bude znamenat menší počet větších distribučních partnerů. S těmito partnery budeme úzce spolupracovat na ustanovení tzv.  ́Castrol Ekosystému ́, poskytnutí nástrojů a procesů, kontinuálních školení a přístupu k portfoliu našich produktů a služeb“, říká Slawomir Radoň, obchodní ředitel pro střední a východní Evropu.

Naši distribuční partneři jsou vybráni, aby naplnili potřeby zákazníků a požadavky jednotlivých trhů“, dodává Ivo Lelkens, obchodní ředitel pro průmyslovou distribuci. „Spolupracujeme s firmami, které mohou pro naše zákazníky vytvořit přidanou hodnotu, pomoci nám neustále zlepšovat zákaznický servis a my je vybavíme všemi potřebnými nástroji k doručení těchto hodnot.“

Naše plány růstu ve střední a východní Evropě jsou ambiciózní a jsou postaveny na zapojení našeho modelu pro nový přístup na trh. Toto v kombinaci s našimi novými technologicky pokročilými produkty, rozšířené o partnerství s OEM, sponzorství hlavních motoristických, zákaznických, obchodních i průmyslových akcí, zajistí, že značka Castrol bude hlavní volbou na tomto zajímavém trhu“, uzavírá Mathias Buschbeck, další ze specializovaných ředitelů obchodu.

Společně s APM Automotive s.r.o. získala status Autorizovaného distributora Castrol pro ČR jako ocenění za dlouhodobou úspěšnou spolupráci a partnerství i její sesterská společnost v rámci holdingu CZAH GmbH, firma Stahlgruber CZ. Pro zákazníky obou českých distributorů to znamená, že mohou ještě více vytěžit z jedinečnosti nabídky Castrol a v síti APM i STG CZ využívat výhod garantované originality, kvality, šíře a dostupnosti produktů Castrol a také technické a zákaznické podpory, školení či prodejních a doprovodných akcí k tomuto sortimentu.

Zdroj - APM Automagazín 2016/02

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!