Novinka APM: Spojky VALEO CLASSIC

10. ledna 2013, 0:00

Zajímavou novinkou v sortimentu autodílů společnosti APM Automotive se na přelomu roku stala nová řada spojek VALEO Classic. Ta je speciálně vyvinutá pro vybrané vozy staré 10 a více let jako ekonomicky výhodnější alternativa standardních dílů VALEO s prvovýrobní kvalitou.

Produkty řady CLASSIC totiž počítají s tím, že starší vozy už najezdí ročně méně kilometrů a na spojky tedy nejsou kladené tak vysoké nároky. Kompromisem za nižší cenu je tak životnost snížená na cca 50.000 km, což ale těmto vozům stačí na řadu let. Od standardních dílů VALEO se řada Classic liší také vizuálně, např. bronzovými lamelami (standardně jsou stříbrné) nebo balením v hnědé krabici. Navíc jsou i všechny díly spojek označené Classic nebo Valeo.

Značení spojek řady Classic u APM Automotive je stejné, jako u ostatních dílů VALEO, tedy kód VA + číslo výrobce (např.VA786001 = spojková sada na VW Golf III 1.4). Spojky VALEO Classic najdete ve vyhledávacím e-katalogu APM Cat – http://webcat.apm.cz při vyhledávaní dílů pro konkrétní vůz – ve stromu Spojka-Příslušenství / Spojka-sada.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!