STAHLGRUBER CZ představuje nový katalog autobaterií ROCKET

8. května 2017, 13:11

Firma STAHLGRUBER CZ představila nový katalog autobaterií ROCKET včetně doplňujících informací. Nový katalog obsahuje kompletní sortiment autobaterií, jejich objednací čísla a technické specifikace.

Sedm základních typů baterií ROCKET TOP7 pokrývá až 90% evropského vozového parku. Baterie ROCKET jsou zcela bezúdržbové a okamžitě připravené k použití. Díky speciálně navrženému labyrintovému víku jsou baterie ROCKET velice odolné proti odpařování elektrolytu nebo vylití při náhodném překlopení. Společnost Stahlgruber CZ s.r.o. poskytuje na baterie ROCKET 3 letou záruku (pro osobní vozy do 100AH).

Katalog baterií rocket v PDF.

Související články

Stahlgruber představuje značku Pierburg
Stahlgruber představuje značku Pierburg

Firma STAHLGRUBER CZ s.r.o.  představuje další prémiovou značku ze své široké nabídky. Jedná se o značku Pierburg od firmy Motorservice Group.

Stahlgruber rozšiřuje sortiment motorových a podvozkových dílů NTN-SNR
Stahlgruber rozšiřuje sortiment motorových a podvozkových dílů NTN-SNR

Firma STAHLGRUBER CZ pro vás neustále rozšiřuje nabídku a skladové zásoby motorových a podvozkových dílů NTN-SNR (komponenty rozvodů a rozvodové sady, sady ložisek kol, uložení tlumičů a náprav) na centrále v Hostivici, i na všech pobočkách STAHLGRUBER CZ. V současnosti mají pro Vás k dispozici ihned skladem: více než 40 rozvodových sad s vodní pumpou / 160 typů rozvodových sad […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!