Výrobky 2F pro údržbu automatických převodovek u APM

15. května 2017, 12:52

S přibývajícím počtem vozů s automatickými převodovkami nabízí APM Automotive širší program moderních inteligentních přístrojů pro jejich profesionální servis. Společně s italskou výrobní firmou 2F tak na český trh přináší dva nové modely ATF plniček a bohaté příslušenství.

Plničky řady ATF Kambio i všechny připojovací adaptéry firmy 2F jsou navrženy tak, aby všechny fáze údržby automatických převodovek (připojení k vozu, výměna oleje, proplach a čištění převodovky, doplnění aditiv …) byly co nejjednodušší a maximálně efektivní.

Plničky 2F ATF Kambio jsou dostupné ve dvou verzích, které představuje leták v PDF. Ten je doplněný také o přehled adaptérů a nabídku dalšího příslušenství.

Související články

Nové katalogy nářadí HAZET u APM
Nové katalogy nářadí HAZET u APM

Firma HAZET, tradiční německý producent nářadí a servisního vybavení, které na český trh přináší APM Automotive, vydalo své nové katalogy i v češtině.

Výfuky NOVAK nově u APM
Výfuky NOVAK nově u APM

Bohatý sortiment výfukových dílů u APM Automotive nově rozšířily výrobky značky NOVAK, které disponují ověřenou OE kvalitou, kvalitním zpracováním a především nadstandardní tříletou zárukou.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!