Coyote jako součást motoristické slavnosti LEGENDY 2017

29. května 2017, 12:25

O víkendu 10. – 11. června 2017 se v pražských Bohnicích koná již čtvrtý ročník největší motoristické slavnosti v České republice – LEGENDY. Značka autokosmetiky COYOTE  se stane součástí akce LEGENDY.  Na stánku chystají velké PŘEKVAPENÍ. Po dobu celého víkendu bude probíhat na jejich stánku soutěž o zajímavé ceny.

LEGENDY 2017Tato akce spojuje AUTOSALON, MOTOSALON a exhibiční jízdy závodních speciálů na unikátní trati, prezentace klubů, prodejní stánky. Minulého ročníku se účastnilo 25 automobilek, 10 motocyklových značek a celkem bylo představeno 1250 exponátů. Na letošním ročníku se můžete těšit na vozy značek Ferrari, MASERATI, BENTLEY, JAGUAR, Audi a mnoho dalších.

Související články

Motoristická slavnost v ČR – LEGENDY 2017 v Praze
Motoristická slavnost v ČR – LEGENDY 2017 v Praze

LEGENDY 2017 se budou konat ve dnech 10.-11.6. 2017. Jedná se o českou motoristickou slavnost, která spojuje AUTOSALON, MOTOSALON a exhibiční jízdy závodních vozů, prezentace klubů včetně prodejních stánků. Opomenuta nebývá bezpečnost, expozice záchranných složek ani dětská zóna.

Na český trh přichází nová generace maziv SHELL HELIX s unikátní technologií SHELL PUREPLUS
Na český trh přichází nová generace maziv SHELL HELIX s unikátní technologií SHELL PUREPLUS

Společnost Walmsley enterprises international spol. s r.o. (AutoMax), oficiální dovozce olejů a maziv Shell v České republice a na Slovensku, představuje inovované portfolio špičkových maziv Shell Helix. Jeho vlajkovou lodí je řada produktů Shell Helix Ultra vyrobená zcela novou technologií Shell PurePlus. Oleje vytvořené na základě této unikátní technologie mají výrazně zdokonalené funkční vlastnosti. Mohou […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!