Díly řízení značky Monroe jsou nyní dostupné u Auto Kelly do 24 hod

3. července 2017, 16:28

V rámci zlepšování flexibility dodávek a také na základě velkého zájmu zajistili u Auto Kelly rychlejší dostupnost dílů řízení značky Monroe tak, aby je zákazníci získali do 24 hodin.

Auto Kelly ve spolupráci s výrobcem dílů řízení společností Tenneco zlepšila dostupnost dílů řízení u TOP 100 nejvíce používaných osobních vozů v České republice. Patří mezi ně značky Audi, Škoda, Seat, VW, Ford, Citröen, Renault, Peugeot, Fiat, Hyundai, Mazda a Opel. Na tyto vozy budou nyní díly řízení Monroe dostupné jak na pobočkách, tak na centrálním skladě. V  případě že daná položka nebude na pobočce, ale na centrálním skladě, zákazník zboží obdrží nejpozději do 24 h.

Náhradní díly Monroe dostupné do 24 hod
… a dalších více než 4.300 dílů řízení na www.autokelly.cz

Související články

Víte, jak vybrat vhodný nosič na kolo?
Víte, jak vybrat vhodný nosič na kolo?

Letní prázdniny se blíží a mnoho motoristů, a zároveň i vášnivých cyklistů, řeší problém, jak nejlépe přepravit jízdní kola s sebou na dovolenou. Na trhu existuje několik druhů nosičů jízdních kol, které mají své specifické vlastnosti, výhody, ale i nevýhody.

Otevírací doba Auto Kelly během červencových svátků
Otevírací doba Auto Kelly během červencových svátků

Všechny pobočky Auto Kelly budou mít během červencových svátků otevřeno v omezeném čase.

Pokračování programu Garance Plus u Behr Hella Service
Pokračování programu Garance Plus u Behr Hella Service

Již druhým rokem odstartovala společnost Behr Hella Service úspěšnou akci pro zákazníky pod názvem Garance Plus na kompresory, kde nabízí servisům možnost zúčastnit se jednodenního praktického školení. Po účasti na praktickém školení je servis schopen provést odbornou výměnu kompresoru a získá od firmy garanci na přijetí a vyřízení každé reklamace kompresoru, kterou ve svém servisu obdrží.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!