STAHLGRUBER tip: směsi TEROSON na leštění karosérií

10. července 2017, 17:19

STAHLGRUBER TIP 6  představuje nové profesionální leštící směsi TEROSON. Henkel tyto produkty rozřadil do třech jednoduchých řad dle použití: CLASSIC, ALL PURPOSE a PREMIUM. Směsi TEROSON nabízejí řešení pro procesy leštění na základě technologií s různou zrnitostí. 

Stahlgruber TIP 6

Tento letní díl STAHLGRUBER TIP se zabývá dalším prvkem údržby a oprav automobilů jako je rozlešťování, oživování, „detailing“ a ochrana laku karoserií vozů. Věnována je pozornost nové profesionální leštící směsi TEROSON. HENKEL tyto produkty rozřadil do třech jednoduchých řad dle použití: CLASSIC, ALL PURPOSE a PREMIUM.

Tyto směsi jsou speciálně vyvinuty pro vás jako profesionály v autoopravárenství a pomůžou vám provádět dokonalou údržbu, opravu nebo obnovu auto laků a dosáhnout tak vždy lesku, který je ekvivalentem nového povrchu. Směsi TEROSON nabízejí řešení pro procesy leštění na základě technologií s různou zrnitostí. Kompletní akční nabídku produktů ze všech třech řad a i něco navíc naleznete v aktuálních letních HITECH.

Více informací se dočtete v aktuálním letáku ve formátu PDF nebo na stránkách www.stahlgruber.cz.

Související články

Novinky v sortimentu STAHLGRUBER CZ
Novinky v sortimentu STAHLGRUBER CZ

Společnost STAHLGRUBER CZ  má v nabídce rozsáhlou škálu motorových dílů od mnoha prémiových výrobců.  Nyní představují novinky ve svém portfoliu.

STAHLGRUBER rozšířil sortiment tlumičů pérování TRW
STAHLGRUBER rozšířil sortiment tlumičů pérování TRW

STAHLGRUBER CZ rozšířil nabídku tlumičů pérování TRW o více než 40 nových referencí.

Rozšíření produktů od firmy STOP&GO u STAHLGRUBERu
Rozšíření produktů od firmy STOP&GO u STAHLGRUBERu

Společnost STAHLGRUBER rozšířila sortiment o nové položky STOP&GO. Vysokonapěťové přístroje s ultrazvukem 6,7,8 plus-minus s rychloupínacími destičky pro snadnou montáž do vozů, domů a přístřešků.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!