Snadné opravy díky kabelovým svazkům

11. července 2017, 11:26

Společnost Auto Kelly rozšířila nabídku o praktické opravné kabelové svazky, které usnadní opravu přelámaných kabelů nejen v oblasti dveří. Většina svazků je vybavena lisovacími objímkami pro snadnou montáž, případně i smršťovací bužírkou.

Sortiment Auto Kelly tak nyní obsahuje nově 280 položek od německého výrobce Sencom na modely cca deseti značek vozů, u kterých se problémy tohoto typu objevují nejčastěji. Všechny nově zařazené kabelové svazky najdete na vybraných modelech ve větvi Elektrosoučásti/Kabelové svazky.

Auto Kelly rozšířilo nabídku o praktické opravné kabelové svazky
… a dalších 275 položek na www.autokelly.cz

Související články

Sady rozvodového řetězu INA nahrazují sady RUVILLE
Sady rozvodového řetězu INA nahrazují sady RUVILLE

Podíl vozidel s řetězovým pohonem rozvodové soustavy se celosvětově neustále zvyšuje a přitom už dávno neplatí, že rozvodový řetěz je díl s neomezenou životností. Řetěz je nutné pravidelně kontrolovat a v určitých intervalech vyměnit, jinak hrozí přeskočení řetězu a následné poškození motoru. Tento sortiment s komponenty v prémiové OE kvalitě najdete nově také v nabídce Auto Kelly, kde nahradil sady […]

Opavská pobočka Auto Kelly na nové adrese
Opavská pobočka Auto Kelly na nové adrese

Opavskou pobočku Auto Kelly najdete od 10.7.2017 na nové adrese. 

Jak využít chiptuning k opravě vozidla?
Jak využít chiptuning k opravě vozidla?

V tomto díle technických informací od Auto Kelly a SuperVAGu se dozvíte, že pojmy jako je flashování nebo chiptuning nejsou spojené pouze se zvyšováním výkonu změnou datových polí v řídicí jednotce motoru. V praxi je však využití dat přepisu paměti FLASH EEPROM u řídicí jednotky motoru mnohem rozsáhlejší a někdy nevyhnutelné.

Novinka u Auto Kelly – Svářecí program STARLINE
Novinka u Auto Kelly – Svářecí program STARLINE

V sortimentu Auto Kelly nově naleznete dvě invertorové svářečky pro svařování elektrickým obloukem pomocí obalované elektrody i samozatmívací svařovací kukly.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!