Ve STAHLGRUBERu vždy jen originál Osram

20. července 2017, 15:41

U společnosti STAHLGRUBER máte jistotu nákupu originálních xenonových žárovek Osram. Na trhu se objevují napodobeniny xenonových žárovek Osram. S plagiátorstvím značky se bohužel setkáváme nejen v České republice.

Bezpečnostní samolepka na obalu, obsahuje i QR-kód

 

Výrobky se stejným označením nebo přesvědčivým balením působí na první pohled dojem renomovaného výrobce. Zákazník však není schopen odhalit padělky xenonových žárovek, které jsou prodávány přes různé prodejce za podezřele nízkou cenu.

Společnost OSRAM proto zavedla nový Trust Program, který má zabránit tomu, aby řidiči nebyli ohroženi předčasným selháním výbojky nebo slabými paprsky ze světlometů s namontovanými falzifikáty. Účelem programu je ověřit pravost xenonových výbojek. Nový unikátní ID kód na každé výbojce a bezpečnostní štítek se stejným kódem na obalu výbojky poskytuje počáteční orientační údaj, zda je, či není výbojka falzifikát. Kód vytištěný na štítku, tak jedinečně přiřazuje obal ke konkrétní výbojce. Hologram na bezpečnostním štítku a integrovaný bezpečnostní proužek navíc představují překážku pro padělatele a poskytují zákazníkům další důkaz pravosti.Bezpečnostní samolepka na obalu, obsahuje i QR-kód

Dvoustupňová ochrana – nástroj „Ověřit výrobek“

Aby se vyloučila i možnost padělání štítků a ID kódů, dá se pravost xenonových výbojek OSRAM ověřit ve druhém stupni pomocí on-line aplikace. Kupující jednoduše na stránkách www.osram.com/trust zadají do nástroje „Ověřit výrobek“ sedmimístný kód uvedený na bezpečnostním štítku. Případně jej mohou naskenovat pomocí QR kódu vytištěném na obalu výbojky. Ten otevře přímo odkaz na nástroj „Ověřit výrobek“. Následným kliknutím na tlačítko Verify (Ověřit) se zobrazí podrobné údaje o výbojce přidružené k zadanému kódu. Pokud jsou údaje totožné s údaji pro zakoupenou výbojku, může se zákazník 100% spolehnout, že si zakoupil originální výbojku OSRAM. Pokud systém zaznamená odchylku, či dokonce zjistí, že výbojka je padělaná, webová stránka zákazníka okamžitě o této skutečnosti informuje a zobrazí informace o tom, jak postupovat dále.

Více informací o OSRAM Trust Program získáte na www.osram.com/trust.

Související články

Vodní pumpy Saleri SIL nově u STAHLGRUBERu
Vodní pumpy Saleri SIL nově u STAHLGRUBERu

Společnost Stahlgruber rozšiřuje své portfolio o sortiment vodních pump Saleri SIL. V nabídce společnosti nově naleznete přes 600 položek od tohoto výrobce.

STAHLGRUBER tip: směsi TEROSON na leštění karosérií
STAHLGRUBER tip: směsi TEROSON na leštění karosérií

STAHLGRUBER TIP 6  představuje nové profesionální leštící směsi TEROSON. Henkel tyto produkty rozřadil do třech jednoduchých řad dle použití: CLASSIC, ALL PURPOSE a PREMIUM. Směsi TEROSON nabízejí řešení pro procesy leštění na základě technologií s různou zrnitostí. 

Novinky v sortimentu STAHLGRUBER CZ
Novinky v sortimentu STAHLGRUBER CZ

Společnost STAHLGRUBER CZ  má v nabídce rozsáhlou škálu motorových dílů od mnoha prémiových výrobců.  Nyní představují novinky ve svém portfoliu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!