16. Veletrh automobilových dílů, nářadí a vybavení servisů klepe na dveře

11. srpna 2017, 9:25

Tradiční Veletrh automobilových dílů, nářadí a vybavení servisů Inter Cars pořádá po roční přestávce. Již 16. ročník se uskuteční v termínu 22.-24.9.2017 a místem konání je opět Varšava, konkrétně prostranství v okolí Národního fotbalového stadionu.

16. veletrh Inter Cars logoInter Cars zde představí více než 200 svých nejvýznamnějších dodavatelů, kteří své expozice rozloží na ploše přesahující 20.000 m² a návštěvníkům předvede nejnovější trendy v autoopravárenství. Těšit se můžete na dodavatele dílů a příslušenství napříč celým spektrem produktů, které Inter Cars prodává. Ať už půjde o náhradní díly a příslušenství na osobní či nákladní automobily, stranou nezůstanou ani motorkáři a spousta novinek a zajímavostí bude k vidění i v sektoru vyhrazenému garážové technice a servisnímu vybavení.

Další z bodů programu je komentovaná prohlídka nejnovějšího skladu společnosti Inter Cars, který je zároveň největším automatizovaným skladem svého druhu v Evropě. Sklad se nachází kousek od Varšavy a zabírá plochu 15 hektarů. Celková skladová plocha je 40.000 m². Skald této velikosti se neobejde bez promyšlené automatizace. Její páteř tvoří 11 km dlouhý dopravník, na který je napojen unikátní třídící systém. Ten pracuje na principu několika prolínajících se dopravníků. Zboží umisťuje na široké pásy, které se pohybují v uzavřených smyčkách. Systém dokáže za 24 hodin přetřídit až 500.000 položek a rozeslat až 60.000 ks zboží.

Inter Cars Motor Show logoSoučástí veletrhu bude i bohatý doprovodný program. Na návštěvníky čeká velkolepá Motor Show, ve které se představí 50 jezdců z nejrůznějších motoristických disciplín. Hlavním lákadlem bude Inter Cars Gymkhana, kde se proti sobě postaví 2 závodníci a na trati plné překážek předvedou své řidičské umění. Nebude chybět vystoupení kaskadérů na 2 i 4 kolech, freestyle MX, Globe of Speed, rally cross, drift show a mnoho dalšího.

Večer pak návštěvníky z Čech a Slovenska čeká afterparty ve společném CZ & SK stanu. Bohaté občerstvení, spousta soutěží, živá muzika, kabaretní vystoupení, DJ…. Další informace bude Inter Cars postupně doplňovat, případně navštivte oficiální web. Pokud Vás program zaujal a chcete se zúčastnit, neváhejte kontaktovat pobočky firmy Inter Cars nebo jejich obchodní zástupce.

16. trhy Inter Cars

Související články

Velký narozeninový koncert Inter Cars Group
Velký narozeninový koncert Inter Cars Group

Vyvrcholením 15-tého veletrhu Targi Inter Cars u příležitosti 25-ti let firmy Inter Cars SA byl koncert na národním stadiónu, kterého se zúčastnilo 44.000 pozvaných zákazníků, dodavatelů a příznivců firmy Inter Cars. Večer uvádělo trio moderátorů: Radoslaw Grześkowiak, Iwona Pavlovic a Patricia Kazadi. Koncert začala polská legenda skupina Bajm. Následovala naše zpěvačka s polskými kořeny Ewa Farna. […]

Rekordní návštěvnost na 15. Veletrhu Inter Cars
Rekordní návštěvnost na 15. Veletrhu Inter Cars

15. veletrh Targi Inter Cars u příležitosti oslav 25 let polské firmy Inter Cars navštívil rekordní počet 100.000 návštěvníků. V roce 2014 byla účast "pouze" 40.000 návštěvníků. Veletrh se konal na národním stadiónu. 250 vystavovatelů na ploše 40.000 m2. Večerního koncertu se zúčastnilo 44.000 lidí. Během slavnostního večera bylo představeno i nové logo firmy Inter […]

Hostesky na veletrhu Inter Cars
Hostesky na veletrhu Inter Cars

Ani na letošním veletrhu nechyběly krásné ženy. My Vám přinášíme fotografie těchto krásek.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!