Limitovaná edice stříkací pistole SATAjet 5000 B Sailor

11. září 2017, 11:24

Společnost Servind, která je významným distributorem značky SATA, představuje novou limitovanou edici stříkací pistole SATAjet 5000 B Sailor, která vznikla v rámci proběhlé soutěže o nejlepší design v roce 2016.

Společnost Servind přináší „Sailor Lady“ na trh a umožňujeme všem fandům značky SATA, koupi tohoto klenotu.

Účastnice Connie Manjavinos z Koloráda (USA) obsadila se svým návrhem plným fantazie 2. místo. Inspirována klasickými Pin Up motivy a tradičním tetováním vytvořila ve spolupráci s grafickým designérem Brysonem Kinslowem stříkací pistoli s obrázkovým motivem.

SATAjet 5000 B Sailor je plně funkční a díky speciálně zušlechtěnému povrchu je vhodná pro každodenní použití v lakovací kabině. Prémiová stříkací pistole SATAjet 5000 B s obzvláště vydařeným speciálním povrchem je k dispozici v provedení Standard a DIGITAL® ve verzi HVLP i RP pouze do vyprodání zásob.

Související články

Bruska Mirka získala ocenění Red Dot Design Award 2017
Bruska Mirka získala ocenění Red Dot Design Award 2017

Akumulátorová bruska Mirka AOS-B získala prestižní ocenění Red Dot Design Award 2017. Bruska navržená ve spolupráci se švédskou designérskou společnosti Veryday byla oceněna za vysokou kvalitu designu v kategorii Red Dot Award: Produktový design 2017.

Nová generace brusek DEROS s možností sledování úrovně vibrací
Nová generace brusek DEROS s možností sledování úrovně vibrací

Společnost Servind, představuje v České republice a na Slovensku novou generaci brusek Mirka DEROS, která díky integrovanému senzoru, technologii Bluetooth a aplikaci myMirka pro smart telefony umožňuje sledovat pracovní vibrace a otáčky.

Chameleon12® Basecoat -nová převratná nanotechnologie
Chameleon12® Basecoat -nová převratná nanotechnologie

Nanotechnologie hýbou v dnešní době mnoha obory a nabízejí nejrozmanitější možnosti pro použití. V oblasti povrchové úpravy jste se s nimi mohli do této chvíle setkat pouze v oblasti ochrany a ošetření laku před nečistotami nebo v oblasti keramických laků, které chrání povrch před poškrábáním, nebo se dokonce vyznačují reflow efektem pro opětovné uzavření struktury povrchu po poškrábání.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!