Elit: eTech se stal součástí eCatu

18. ledna 2013, 22:37

Horkou novinkou pro uživatele technického softwaru eTech je spuštění tohoto informačního systému jako součásti elektronického katalogu eCAT.

U jednotlivých vozidel je možné vybírat z 9 samostatných modulů. Jedná se o Servisní prohlídky, Doby oprav, Mazací plány, Komfortní elektronika, Pojistky a relé, Příručky pro opravu, SmartFIX a Svolávací akce, Data nastavení a Technické výkresy.

ELIT v současné době nabízí plnou verzi systému eTech v balíčku BUSINESS PACK rozšířenou o SmartFIX a Svolávací akce. Partneři zapojení do programu Partner ELIT mohou získat zmiňovaný balíček ZDARMA. Jednotlivé moduly technických informací budou do budoucna zpřístupňovány i jednotlivě nebo v rámci akčních balíčků.

Co je eTech
eTech je program, který kombinuje data pro opravy a údržbu s detailními technickými výkresy. Zahrnuje také unikátní modul pro elektronická data a inteligentní diagnostiku.
eTech dává mechanikovi do ruky kompletní nástroje pro opravy a údržbu osobních a lehkých užitkvých vozidel. Dodavatelem je holandská firma HaynesPro, která garantuje ve svých produktech originalitu OEM dat.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 19. ledna 2013, 16:18 -1 0

kopie ala Trost :-)))))))))))))))))))

Odpověď

Anonym, 22. ledna 2013, 8:30 -1 0

nepřehledné, matoucí

Odpověď

Anonym, 22. ledna 2013, 20:16 1 0

...kdy už konečně servisy pochopí ,že tyto !
"velcí" distributoři je berou na hůl,ředitel pro toto ředitel pro ono,manažer pro oné,obchodní zástupce pro támhle to , u nás je to výrobce a 1 člověk co pracuje za 10lidí u konkurence,a jde to do servisu,a samozřejmě tito zlatokopové od konkurence potom šíří fámy jako že prodáváme kopie , čínu,polsko atd.a argument že dostanu skůtra?krvavě ho zaplatíte ,jen to chce trochu umět počítat.a nemluvím o předraženém servisním vybavení..........?hranice padly každý si může kupovat kde chce

Odpověď