Firma AD Polska se mění na ELIT

16. října 2017, 15:39

Zákazníci a dodavatelé AD Polska se naposledy zúčastnili výročního zasedání pod starým názvem. Po změně vlastníka bude nyní distribuční a servisní síť působit pod značkou Elit.

Každoroční setkání AD Polska bylo vždy příležitostí ke zhodnocení uplynulého období a k představení plánů pro nadcházející měsíce. Nicméně kvůli změnám ve vlastnické struktuře dominovalo toto téma jak v oficiálních, tak neoficiálních rozhovorech.

Formální převzetí AD Polska se uskutečnilo 4. srpna tohoto roku. Firma LKQ Corporation, jeden ze světových lídrů v distribuci náhradních dílů, se stala novým vlastníkem společnosti. Prostřednictvím své dceřiné společnosti Elit Group buduje prodejní síť ve střední a východní Evropě, pod kterou budou spadat Česká republika, Slovensko, Rumunsko, Ukrajina a samozřejmě Polsko.

„V nejbližší době začneme provádět změny ve vizualizaci společnosti – nové logo se objeví na pobočkách, autech a dílnách. Již pod jménem Elit budeme i nadále nabízet promo akce, speciální nabídky a věrnostní programy, které získají ještě atraktivnější rámec“, dodává ředitel prodeje a marketingu Dawid Cieśla z AD Polska.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!