Motobaterie u APM Automotive

18. dubna 2013, 16:43

APM Automotive coby tradiční dodavatel autodílů a příslušenství nabízí i široký sortiment motobaterií pro starší i moderní motocykly všech běžných kubatur i značek. Většina z více než osmi desítek různých typů je skladem a tedy připravených k okamžitému dodání.

Zatímco v minulých letech nabídku motobaterií u APM Automotive tvořily produkty značky KOYO, v letošním roce byly některé typy především standardních víčkových baterií nahrazeny značkami FIAMM či BOSCH. Navíc společnost nově zařadila do svého portfolia i druhou prémiovou řadu motobaterií celosvětově žádané japonské značky YUASA.

Tradiční motobaterie s víčky jsou dodávány nalité a nabité, moderní baterie zákazníci obdrží s přiloženým elektrolytem. To je koncentrovaná kyselina určená v přesných dávkách k zalití připravené výplně z mikroporézního rouna – výsledkem je tzv. gelová baterie. Ke každé baterii je přiložen i návod k obsluze a záruční list. Záruka se ale vztahuje výhradně na výrobní vady. Takže např. případným ponecháním akumulátoru ve vybitém stavu, kdy dochází k zasulfátování elektrod, záruka zaniká. V této souvislosti se prodejcům i motoristům může hodit dokument Motocyklové akumulátory: Mýty a doporučení, který se touto problematikou zabývá.

Přehled motocyklových baterií od APM Automotive je v aktualizovaném PDF, baterie jsou dohledatelné také v elektronickém vyhledávacím katalogu APM Cat – http://webcat.apm.cz ve stromu Univerzální díly>>Autobaterie a motobaterie>>Motobaterie….

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 19. dubna 2013, 11:26 0 0

Zdravim. Chtěl bych se zeptat u jaké firmy by jste mi doporučili koupi autobaterie, protože moc bateriím nerozumím, tak jaká by byla dobrá pro můj vůz Citroen C4 1.4 benzín. Narazil jsem na eshop http://www.automedik.cz, kde je docela velký sortiment. Pokud ale máte něco levnějšího, tak sem s tím. Díky Karel M.

Odpověď