ELIT: Diagnostiky Lauch

2. ledna 2014, 10:07

Dlouhou dobu trvalo, než ELIT vybral toho pravého dodavatele diagnostických přístrojů, který by zaplnil mezeru na trhu a rozšířil stávající nabídku. Po pečlivém otestování přístrojů, ověření dostupných funkcí a zpětné vazby od zákazníků byl vybrán dodavatel Launch.

Důvody, které rozhodly pro tohoto dodavatele, jsou následující: spolehlivé a velmi rychlé přístroje, trvalý rozvoj softwaru, inovativní a přívětivé uživatelské prostředí, aktualizace za jednotnou cenu a bezkonkurenční pokrytí asijských vozidel. Všechny diagnostiky Launch nemají časově omezený software.

Aktualizaci lze jednoduše spustit přes internet pomocí jednoho kliknutí, a to kdykoli v průběhu roku. Poplatek za aktualizaci se navíc nemění s dobou používání diagnostiky. Můžete si tak například za tři roky od pořízení poprvé zaktualizovat přístroj za stejnou cenu jako po prvním roce používaní. Již nyní nabízí Launch produkty, které úspěšně komunikují s řídící jednotkou vozidla přes Bluetooth nebo Wi-Fi a jsou vybaveny operačním systémem Android nebo Windows. Jako důkaz, že je Launch opravdu o krok napřed před konkurencí, je spolehlivá komunikace se zařízeními využívajícími operační systémy Apple. Za poslední dva roky se stal Launch díky svému vývojovému centru předním výrobcem nejvýkonnějších diagnostik na trhu.

Pro začátek roku 2014 připravuje Launch nové diagnostické přístroje vybavené GPS a podporující komunikaci přes sítě mobilních operátorů. Takové přístroje budou obrovským přínosem pro profesionální servisy nejen díky rychlosti zjištění problému, ale uspoří zároveň náklady díky přesné informaci o závadě a správné přípravě před opravou. Příklad může být porucha vozidla v terénu. V takovém případě dokáže servis zjistit problém „na dálku“ a připravit pro výjezd technika potřebné náhradní díly, nebo naopak rozhodnout, že je třeba odtáhnout vůz do servisu.

Velkou výhodou pro zákazníky je rychlost, s jakou dokážeme poskytnout podporu na tyto přístroje. Vyškolení specialisté firmy Elit vám poradí s jakýmkoli dotazem, předvedou přístroj přímo u vás v servisu a pomohou vytipovat tu pravou diagnostiku přesně pro vaše potřeby.

Pro začátek ELIT zavedl do sortimentu tyto produkty: Creader VI, Cresetter II, X431 Quicheck, X431 Diagun III, X431 PAD. Již v začátcích se potvrdilo, že Launch diagnostiky jsou pro zákazníky opravdu zajímavé díky stovkám prodaných kusů Creader VI.

Creader VI
Ideální produkt pro menší autoservisy určeny pro základní rychlou diagnostiku závady. Komunikace s vozidlem probíhá přes OBD/EOBD standard. Creader VI dokáže načíst a smazat chybové kódy, zobrazit najednou čtyři live hodnoty, číst a mazat DTC kódy, přečíst
identifikaci vozidla atd.

Cresetter II
Vhodný pomocník pro rychloservisy, pneuservisy nebo např. autobazary. Umožňuje resetování a nastavení servisních intervalů a další funkce jako reset airbagu ECU, reset elektronické brzdy, reset vzduchového filtru, reset zapalování atd.

X431 Quicheck
Tato diagnostika byla navržena speciálně pro servisy méně zaměřené na elektroniku vozidla (rychloservisy/pneuservisy). Obsahuje 40 programů pro evropské, asijské a americké vozy. S X431 Quicheck lze snadno nejen vymazat servisní intervaly, ale také provést komplexnější diagnostiku.

X431 Diagun III
Diagun III je aktuálně nejnovější typ z řady diagnostik Launch, který komunikuje přes Bluetooth a je vybaven adaptery pro vozy před rokem výroby 2000. Velikost zařízení a vysoká výdrž baterie charakterizují tuto diagnostiku jako „kapesní“ diagnostiku pro všestranné použití.

X431 Pad
Pokud se poohlížíte po opravdu špičkové diagnostice v mnoha ohledech srovnatelné s OE, bude PAD jedním z vašich favoritů. Je určen pro profesionály zaměřené na komplexní diagnostiku. Ovládání pomocí velkého dotykového displeje, Windows 7, plnohodnotný přístup k internetu pomocí Wi-Fi nebo kabelu, kamera, konektory USB, RS 232 jsou základní charakteristiky přístroje. Navíc se zde však nabízí řada zajímavých doplňků a příslušenství, jako je tester baterii, osciloskop, endoskop a další.

Závěrem Elit doporučuje objednat si prezentaci diagnostik prostřednictvím specialistů Elitu, kde budou zodpovězeny všechny vaše dotazy a hlavně si budete moci sami diagnostiky vyzkoušet a ověřit rychlost, s jakou pracují. Prezentaci objednávejte u svého prodejního poradce.

Více na elit.cz

Související články

Vyzkoušejte mobilní verzi elektronického katalogu firmy Elit – eCat mini
Vyzkoušejte mobilní verzi elektronického katalogu firmy Elit – eCat mini

Společnost ELIT CZ spustila mobilní verzi svého elektronického katalogu eCat. Najdete ji na adrese http://mini.elit.cz. Mobilní verze zachovává všechny potřebné funkce včetně odeslání objednávky. První verzi si můžete vyzkoušet již dnes. eCat mini má velmi jednoduché a intuitivní ovládání. Všechny popisky, ceny a další informace jsou zde přehledně zobrazeny. Nezapomnělo se ani na kontaktní formulář, […]

ELIT magazín 5/2013
ELIT magazín 5/2013

V ELIT magazínu č. 5/2013 si přečtěte: PRÁVNÍ PORADNA 04 Nový občanský zákoník NOVINKY 07 eCat mini 07 Pozvánka na přednášku TÉMA 08 Zimní období a díly odpružení PRODUKTOVÉ INFORMACE 06 Federal Mogul – pístní kroužky 13 ZF – sada pro výměnu oleje 14 Diagnostika Launch 15 Servočerpadla Elstock 16 Těsnící hlavy válců Elring 18 […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!