Pozvánka na slavnostní otevření pobočky a skladu v Teplicích

21. září 2016, 14:11

Inter Cars Vás srdečně zve na slavnostní otevření nové pobočky a skladu v Teplicích. Akce se koná 30.9. a začíná od 15:00.

Těšit se můžete na nabitý doprovodný program se spoustou zábavy. Čeká Vás škola čepování piva, soutěže o ceny, dobroty z grilu, řízná rocková muzika a mnoho dalšího.

 

Související články

Možnost zapůjčení nářadí u Inter Cars
Možnost zapůjčení nářadí u Inter Cars

Inter Cars nabízí možnost zapůjčení nářadí na výměnu nejnovějších spojkových nebo rozvodových sad. Pro zapůjčení nebo více informací se obraťte na pobočky nebo obchodní zástupce Inter Cars.

Nová pobočka a regionální sklad Inter Cars v Teplicích
Nová pobočka a regionální sklad Inter Cars v Teplicích

Inter Cars Česká republika s.r.o. otevírá svou v pořadí již 25. pobočku a regionální sklad. Stalo se tak po téměř 3 letech od otevření centrálního skladu v Říčanech a necelých 9 měsících od otevření regionálního skladu v Brně, což je jasným signálem růstu společnosti. „Otevření nového skladu nám dává ohromnou příležitost k expanzi do severočeského […]

Velký nárůst obratu skupiny Inter Cars
Velký nárůst obratu skupiny Inter Cars

Inter Cars Group představila své pololetní výsledky. Celá skupina zvedla obrat oproti pololetí minulého roku o 23,2%. Nejvyšší nárůst obratu oproti pololetí roku 2015 zaznamenala slovinská pobočka (o 175%). Česká pobočka navýšila tržby o(13,6%). Podobně vypadá srovnání prodejů v prvním pololetí letošního roku oproti stejnému období loňského roku. Prodej Inter Cars SA byl v červnu […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!