Jak se hraje, odpočívá a pracuje ve voze budoucnosti

9. srpna 2017, 10:17

Jak si lidé hrají, odpočívají a pracují ve vozidle budoucnosti. Yanfeng Automotive Interiors se chystá na IAA 2017 odhalit „další životní prostor“ (next living space).

Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) se chystá na nadcházejícím Mezinárodním automobilovém veletrhu, který proběhne v německém Frankfurtu 12.-24. září 2017, odhalit svůj koncept interiéru vozidel eXperience in motion (XiM18). Tento koncept s více než 30 inovativními prvky a řešeními pro příští generaci elektrických a autonomních vozidel představuje způsob, jak budou lidé v budoucnosti vnímat interiéry vozidel. V několika různých řídicích režimech interiéru vozidla pak firma prezentuje tento další životní prostor, kde jsou vzhled, dojem a funkčnost vzájemně souvisle propojeny.

YFAI's_interior_concept_XiM18

„Prostřednictvím XiM18 odpovídáme na otázku, co budou lidé ve vozidlech dělat, když už je nebudou muset řídit,“ řekl Han Hendriks, Chief Technology Officer pro YFAI. „Jestliže v budoucnosti už nebude muset řidič auto řídit, stane se z vozidla jednoduše jeho další životní prostor. Koncept XiM18 názorně ukazuje, jak redefinujeme způsob, kterým lidé v autech dnes relaxují, pracují či si hrají, a jak tak budou činit za pár desetiletí. Náš koncept nové generace ukazuje, proč jsme lídrem v oblasti designu interiérů, a představuje naše řešení budoucích požadavků na elektromobily a autonomní vozidla.“

Koncept na různých režimech řízení představuje, jak se zásadně změní funkce interiéru vozidel, a nabízí novou škálu flexibility k naplnění životních potřeb, více osobního prostoru a více času pro relaxaci, práci či třeba jen sledování filmu. Rovněž demonstruje možnosti celkové integrace interiéru.

Tento pokrokový koncept interiéru a četné další inovace produktů, jako jsou funkční povrchy či skleněný středový panel, dokládají čelní pozici společnosti v oblasti interakce vozidlo-člověk (car2human).

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!