V Praze je první myčka na světě, kde zaplatíte mobilem

18. září 2017, 8:39

Čerpací stanice Shell na Výstavní ulici v Praze 4 se stala první z více než 44.000 stanic Shell po celém světě, kde je možné zaplatit za služby mycí linky mobilem.  Po zavedení možnosti platit za pohonné hmoty přímo u stojanu prostřednictvím digitální peněženky MasterpassTM by Mastercard, se tak českým řidičům rozšiřuje možnost využití komfortní a bezpečnější platby také pro umytí vozu.

Pouhým naskenováním QR kódu a uhrazením částky z pohodlí vlastního auta mohou zákazníci předejít případným nedorozuměním nebo předbíhání u mycí linky. Služba je již dostupná také na dalších 8 stanicích Shell v České republice.

Společnost Shell pokračuje v rozšiřování nabídky moderních technologií pro české řidiče a umožňuje nyní prostřednictvím chytrého telefonu nebo tabletu s digitální peněženkou MasterpassTM by Mastercard zaplatit za mycí program na vybraných čerpacích stanicích Shell přímo z vozu. Nová služba doplňuje inovativní platbu za pohonné hmoty přímo u stojanu, který v listopadu loňského roku uvedly na český trh jako první společnosti Shell Czech Republic a.s. a Mastercard.

Při využití této rychlé a pohodlné formy úhrady řidič z vozu naskenuje QR kód a v aplikaci si vybere zvolený mycí program. Po zaplacení okamžitě obdrží vygenerovaný kód, který následně zadá na ovládacím panelu mycí linky. Odpadne tím dosud nutná cesta do obchodu.

„Ve spolupráci se společností Mastercard se snažíme dále rozšiřovat komfort při návštěvě našich čerpacích stanic a mobilní peněženka MasterpassTM v tomto ohledu nabízí bezpečné a technologicky pokročilé řešení i při placení za mycí programy,“ komentuje novinku Jan Čapský, ředitel provozu čerpacích stanic Shell v České republice a na Slovensku.

Snadné a komfortní použití Digitální peněženku MasterpassTM by Mastercard® je možné stáhnout jako standardní aplikaci s názvem Masterpass AT, CZ, SK na Google Play pro zařízení s operačním systémem Android nebo v AppStore pro zařízení s iOS. Poté stačí několik jednoduchých kroků pro nastavení aplikace a služba je připravena k použití na většině čerpacích stanic Shell v České republice a dále také u více než dvou tisíc českých obchodníků, stovky tisíc internetových obchodů a šesti milionů obchodníků umožňujících bezkontaktní platby po celém světě.

Platba za mycí linku digitální peněženkou MasterpassTM by Mastercard je v tuto chvíli dostupná na devíti čerpacích stanicích Shell v České republice. Vyzkoušet si to tedy můžete v Brně (Olomoucká ulice), Jablonci n/Nisou (Nákladní), Liberci (Košická), Plzni (Karlovarská a Výstavní ulice), Praze 4 (Bohdalecká), Praze 10 (Průmyslová) a Sušici (Hradecká).

Související články

Motorové oleje – rady a tipy od firmy AutoMax
Motorové oleje – rady a tipy od firmy AutoMax

Ve spolupráci s firmou AutoMax Group s.r.o., oficiálním dovozcem olejů a maziv Shell, jsme pro vás připravili pár rad a tipů, na co si dávat pozor u motorových olejů.

SHELL je jediný na světě, který vyrábí motorové oleje ze zemního plynu
SHELL je jediný na světě, který vyrábí motorové oleje ze zemního plynu

Před několika lety uvedla společnost Shell na trh novou generaci motorových olejů vyrobených ze zemního plynu. Podstatou této novinky je přeměna zemního plynu na kapalinu (technologie Gas-to-Liquid – GTL). Pro výrobu špičkových, plně syntetických motorových olejů Shell Helix nese tato technologie označení Shell PurePlus Technology.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!