Gulf otevřel první čerpací stanici v Praze

14. dubna 2015, 8:45

Legendární značka pohonných hmot a olejů Gulf, proslavená úspěchy v automobilových závodech, především v Le Mans, má od pátku 10. dubna, první vlajkovou čerpací stanici také v Praze, na jejím jihovýchodním okraji – ve Vestci, Vídeňské ulici, známé také jako „stará Benešovská“.

Gulf Oil působí ve svém oboru již od roku 1913. Společnost Gulf Oil je jedním z nevětších výrobců olejů na světě a málokdo asi ví, že je také průkopníkem olejů s prodlouženým intervalem výměny. Ve světě má Gulf v současné době na 2.800 čerpacích stanic, ve více než stovce zemích světa.

Nová čerpací stanice nabízí zákazníkům služby a paliva s logem Gulf. Provoz nové čerpací stanice zahájil Tomáš Enge, který jednu z nejúspěšnějších částí své závodní kariéry absolvoval s vozy v barvách Gulf. První čerpací stanice Gulf v Praze zaujme nejen originální architekturou a uspořádáním, ale i propojením se službami autoservisu Auto RUPEXIM. Hrdě se také hlásí ke slavné závodní tradici značky Gulf. U čerpací stanice Gulf v Praze lze natankovat prémiová paliva Gulf Xtream s aditivy a špičkovou 60 cetanovou naftu Diesel Racing 60.

Výhodou čerpací stanice je rovněž její spojení s nezávislým autoservisem Auto Rupexim, který je členem a autorizovaným servisem mezinárodní servisní sítě Q-service společnosti Inter Cars. Auto Rupexim je nezávislý autoservis certifikovaný i pro servis nových vozidel v záruce a prodejce ojetých vozidel. Nabízí nadstandardní služby, přesně dané ceny a podrobný rozpis oprav dle norem výrobce, výběr v cenových kategoriích náhradních dílů, moderní diagnostické vybavení, software s daty výrobců, opravňující k opravám a údržbě vozidel v záruce, pravidelně školený personál, komfortní prostředí. Poskytuje stejné služby jako značkové servisy včetně náhradních vozidel, vyzvednutí vozu u zákazníka, odvozu zákazníků zpět domů, umytí vozu a luxování ke každému servisu apod. V nových moderních klimatizovaných prostorách nechybí připojení Wi-Fi, čerstvé občerstvení a pečivo, kavárna, či velkoplošná televize.

Slavnostní otevření čerpací stanice Gulf bylo spojeno s bohatým doprovodným programem, který moderoval Dalibor Gondík. Součástí slavnostního otevření byla i prezentace výhod pro firemní klientelu a možnost natankovat kvalitní značkové palivo za mimořádné ceny.

Přesné informace naleznete na Facebooku GulfOilPrague a dále na www.gulfoilprague.cz nebo na www.rupexim.cz

Tisková zpráva společnosti Gulf

Související články

Gulf představil oleje pro stará klasická auta
Gulf představil oleje pro stará klasická auta

Gulf Classic je nová řada olejů určených pro klasická vozidla. Jsou to produkty: Gulf Classic 30, Gulf Classic 50 a Gulf Classic 20W-50 a pokrývá většinu klasických značek na světě. Byla zvolena etiketa, která evokuje „klasiku“ s použitím loga Gulf z 50-tých let a plechový 5-ti litrový obal.

Svět výhod Powercard, Gulf a Auto Rupexim
Svět výhod Powercard, Gulf a Auto Rupexim

Gulf…Když se zeptáte co je značka Gulf, dostanou se Vám většinou dvě odpovědi. „Nevím“, nebo „za koho mě máte, samozřejmě znám“. Značka Gulf patří od roku 1913 mezi legendy především jako síť čerpacích stanic. Čerpací stanice Gulf můžete spatřit již v historických Amerických filmech, mnohým se vybaví například film Rambo. Největšího světového povědomí však Gulf […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!