Ochranné obálky na testkarty Colad

6. února 2017, 15:17

Firma Servind představila novinku od společnosti EMM. Jde o papírové ochranné obálky na testkarty Colad. Obálky jsou z kartonu o velikosti 110×150 mm, přesně na jednu nalakovanou testovací kartu Colad. Ulož, ochraň, uspořádej! To přesně vystihuje funkci těchto obálek.

Na přední straně jsou předtištěny pole pro důležité informace jako je datum, typ automobilu a kód barvy. Při uložení, či zavěšení jsou tyto informace viditelné spolu s barvou karty, která je vidět díky čtvercovému otvoru na přední straně. Díky kulatému otvoru shodnému s otvorem v testkartě, lze obálku snadno zavěsit. Obálky jsou vyrobeny z recyklovatelného kartonu.

Důležité výhody:

  • Možnost zavěsit díky otvoru shodným s otvorem na testkartě
  • Všechny potřebné informace, včetně barvy, jsou viditelné na jedné straně
  • Chrání testkartu před znečištěním a poškrábáním

Související články

Myčka pistolí HR 1400
Myčka pistolí HR 1400

Firma Servind představuje novou myčku pistolí HR 1400. Jedná se o kompaktní ruční myčku pistolí, určenou na průběžné mytí od vodou ředitelných barev, kterou lze díky splnění normy ATEX pro zóny 1 a 2 umístit přímo v lakovací kabině, nebo na míchárně apod.

Nová SATAjet 5000 B PHASER
Nová SATAjet 5000 B PHASER

Smoking si neberete každý den. Po generace předávaný porcelán se prostírá pouze při slavnostních okamžicích. A nová pistole SATAjet® 5000 B Phaser ™ se nepoužívá při ledajakých projektech. Je navržena pouze pro slavnostní příležitosti.

Inovovaná bruska Mirka DEROS
Inovovaná bruska Mirka DEROS

Elektrická bruska Mirka Deros je používána mnoha odborníky po celém světě a v roce 2012 získala ocenění iF Design Award a Red Dot Design Award. Tehdy se Mirka stala první společností, která v ergonomické brusce Mirka DEROS představila novou technologii bezkartáčkového motoru. Jde o nejlehčí elektrickou vibrační brusku na trhu. Mirka Deros nyní přichází s […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!