Nová maskovací folie CDC ECONOMASK firmy Horn&Bauer

9. února 2017, 10:47

Společnost Auto Fit, s.r.o. nabízí novinku na českém trhu – prémiovou maskovací folii CDC ECONOMASK firmy Horn&Bauer.

Folie se vyznačuje velmi dobrými vlastnostmi srovnatelnými s mnohem dražšími značkami – její vnější vrstva zajišťuje okamžité přichycení stříkaného laku v okolí opravované plochy, a to včetně vodou-ředitelných barev, vnitřní vrstva naopak pohlcuje vlhkost, což minimalizuje riziko otisků na vlhkém povrchu automobilů, má velmi dobrou statickou přilnavost pro lepší aplikaci, je možné ji snadno seříznout do požadovaného obrysu, její tepelná odolnost je do +150°C.

Přečtěte si více informací o nové prémiové maskovací folii CDC ECONOMASK.

Související články

Selemix – novinky v sortimentu průmyslových laků
Selemix – novinky v sortimentu průmyslových laků

Firma Auto Fit, spol. s r.o. přináší novinky v sortimentu průmyslových laků značky Selemix – nové čiré laky, 2.100.0015 matný a 2.100.009 lesklý. Jde o vysoce kvalitní 2K akryl-polyuretanové laky navržené pro dosažení různých stupňů lesku finálního povrchu, a to od velmi matného až po velmi lesklý.

Nová komponenta systému Aquabase Plus
Nová komponenta systému Aquabase Plus

Společnost Autofit uvádí na trh novou komponentu lakovacího systému Nexa Autocolor Aquabase Plus. Jedná se o komponentu Blue Flash P995-HE07. Tato komponenta se skládá z hliníkových částic typu „silver dollar“, které jsou potaženy ftalokyaninovým pigmentem. Výsledkem je kombinace brilantního třpytu s výrazným chromatickým efektem. V současnosti je dostupných 15 receptur s pigmentem Blue Flash. Nové […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!