Interaction slaví výročí

10. února 2017, 10:51

Interaction s.r.o., výhradní distributor lakovacích materiálů Spies Hecker, slaví v tomto roce 25. výročí působení na českém trhu.

Společnost Interaction se zabývá komplexními dodávkami lakovacích materiálů, příslušenství a technologií do karosáren, lakoven a lakovacích provozů.

Na základě vhodně umístněným osmi pobočkám po celé republice, je svým partnerům vždy nablízku. V roce 2012 s částí svého produktového portfolia expandovala na slovenský trh.

Nejen díky prvotřídní kvalitě dodávaných materiálů, ale i zásluhou poskytování řešení v podobě projekční, servisní, poradenské a školicí činnosti, se společnost na českém trhu řadí k nejúspěšnějším společnostem působící v této oblasti.

Související články

Spies Hecker – Váš partner již 135 let
Spies Hecker – Váš partner již 135 let

V tomto článku se dozvíte nejvýznamnější milníky z historie společnosti Spies Hecker, která v tomto roce slaví 135. výročí působení na trhu.

Spies Hecker vydává nový kalendář pro rok 2017 i s českým zástupcem
Spies Hecker vydává nový kalendář pro rok 2017 i s českým zástupcem

Autolak Szmek se probojoval mezi nejlepší a uvnitř nového kalendáře, na straně pro dubnový měsíc, se objeví vůz Audi 80 Cabrio z roku 1991.

Interaction je distributorem Wieländer + Schill
Interaction je distributorem Wieländer + Schill

Společnost Wieländer + Schill, z německého Schwenningenu, je specialistou na profesionální nářadí a zařízení pro karosárny. Již více než 40 let sama navrhuje a vyrábí vysoce kvalitní produkty. Zároveň se přímo podílí na vývoji a inovacích s předními automobilkami, jako například VW Group, Mercedes-Benz, BMW, Ford, Opel, PSA, Renault a nově také Tesla.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!