Společnost Wieländer+Schill získala doporučení pro síť Tesla

10. března 2017, 11:09

Pneumatické nýtovací kleště Wieländer+Schill Xpress 800 určené pro průmysl jsou doporučeny pro síť elektrických vozů Tesla. Rozšířili tak stávající doporučení pro Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen a další přední výrobce automobilu.

Tento „All in one“ modulární systém je schopen vyvinout tlak až 90 kN.

K dispozici jsou různé druhy nástavců a příslušenství.

Jeho hlavními výhodami jsou:
• Upínací tlak až 9 tun
• Možnost nastavení rychlosti
• Rychlá výměna nástavců
• Jednoduchá obsluha a manipulace
• Možnost využít různé druhy nýtů

Wieländer+Schill XPress 800 je úplně nový koncept modulárního nástroje. Používá systém dvojí regulace tlaku pro inovativní nýtovaní. Muže být použit k vytlačení stávajících nýtů, nebo pro upevnění jakýkoliv typů nýtů, a také může být uzpůsoben pro dodávání speciální řešení podle specifikací zákazníka.

Pro bližší informace kontaktujte obchodního zástupce společnosti Interacion s.r.o., výhradního dodavatele produktu Wieländer+Schill pro Českou republiku.

Související články

Interaction hlásí historicky nejlepší výsledky
Interaction hlásí historicky nejlepší výsledky

Firma Interaction s.r.o. dosáhla v loňském roce historicky nejlepšího výsledku, když navýšila oproti roku 2015 obrat o 8%. Podařilo se jí to zejména díky novým aktivitám v oblasti nejen autolakýrnického odvětví, ale také v oblasti karosáren, průmyslu a OEM. Důležitým prvkem bylo také rozšíření produktového portfolia o několik významných značek a příchod nových zaměstnanců na […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!