CARHEAL – koncept chytrých oprav vstupuje na český a slovenský trh

8. května 2017, 13:51

Dánská společnost CARHEAL, partnerská společnost firmy HBC System, nyní vstupuje s revolučním stavebnicovým systémem servisních a lakovacích kabin na český a slovenský trh. Partnerem je, stejně jako u HBC System ROYAL DEFEND HOLDING a.s., divize Defend Smart Repairs Group.

CARHEAL kabiny reprezentují nejnovější a nejmodernější technologii a design. Tyto kabiny jsou moderní, čisté a efektivní, pro vnitřní i venkovní použití, splňující prémiovou kvalitu, vysoké požadavky na vybavení a jsou schváleny jako nezávadné a bezpečné. V kabinách je instalován třístupňový filtrační systém zaručující nulové znečištění ovzduší, čímž splňují všechny požadavky na ochranu životního prostředí.

Univerzální servisní a lakovací kabina CARHEAL má jednoduchou stavebnicovou konstrukci pro venkovní i vnitřní použití a může být postavena v podstatě kdekoliv, na „zelené louce“ nebo uvnitř budovy. Pro efektivní využití kabiny je ideální kombinace malých a středních oprav (1 – 3 panely) v rámci unikátního konceptu „rychloopraven“.

První servisní a školící centrum CARHEAL se nyní otevírá v Holešově. Důležitou částí celého projektu je také odborné proškolení obchodních partnerů. Součástí servisního a školícího centra je rovněž showroom s praktickými ukázkami systémů a technologií.

 

Související články

Vznikla nová divize skupiny DEFEND GROUP
Vznikla nová divize skupiny DEFEND GROUP

Společnost ROYAL DEFEND HOLDING a.s., člen skupiny DEFEND GROUP, představila v těchto dnech novou divizi DEFEND SMART REPAIRS GROUP. Nově vzniklá divize doplnila portfolio produktů a služeb skupiny DEFEND GROUP a rozšířila tak stávající dvě divize – DEFEND AUTOMOTIVE GROUP a DEFEND INSURANCE GROUP – o třetí pilíř skupiny. Tato divize svým významem vybočuje z […]

HBC System – světový lídr v oblasti chytrých oprav automobilů vstupuje na český  a slovenský trh
HBC System – světový lídr v oblasti chytrých oprav automobilů vstupuje na český a slovenský trh

Dánská společnost HBC System se již 20 let zabývá vývojem inteligentních technologií oprav automobilů Smart Repairs. Nyní tento světový lídr v oboru vstupuje i na český a slovenský trh. Obchodním záměrem společnosti je vznik servisních sítí a školících center technologií Smart Repairs na území Čech a Slovenska. Na základě dohody mezi společnostmi HBC System a […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!