Rychlá oprava pro celý díl i menší poškození – Speed Repair

29. května 2016, 13:08

S postupem času se vše mění, vyvíjí a zrychluje. Není tomu jinak ani u produktů Spies Hecker. Speciálně vyvinutý a dokonale vyvážený produktový systém postupně obměnil své řady za nové prvky s lepšími, modernějšími a výkonnějšími vlastnostmi. To, co fungovalo dříve, funguje nyní ještě lépe. Ruku v ruce s produkty jdou samozřejmě i zařízení. I technologie se neustále vyvíjí.

Proto společnost Interaction, výhradní dodavatel lakovacích materiálů Spies Hecker, nově připravila doporučený systém pro standardní rychlou opravu s nejnovějšími produkty a zařízeními.


Výhody jsou na první pohled naprosto zřetelné: Výborné a především spolehlivé výsledky, velká časová úspora na sušení, snížení nákladů na energie, efektivní a maximální využití času lakýrníka, zvýšení průchodnosti lakovny, zvýšení celkové produktivity lakovny = nové příležitosti.

Více informací Vám rádi poskytnou zástupci společnosti Interaction.

Související články

Dva nové výrazné odstíny Spies Hecker
Dva nové výrazné odstíny Spies Hecker

Rozmanitost OEM (továrních) barev se zdá nevyčerpatelná. Každým rokem vzrůstá jejich počet. Zejména různé druhy červené – velmi oblíbené speciální odstíny v automobilovém průmyslu – vykazují neuvěřitelně bohatou intenzitu barvy. „Oprava vozidla s takovýmto barevným vzhledem může stát lakýrníka jeho veškerý um a know-how. To je důvodem, proč Spies Hecker neustále inovuje a dodává ty […]

Sušení tak trochu jinak
Sušení tak trochu jinak

Interaction nově nabízí alternativu v podobě speciálních sušicích deček FLEXI THERM, které významným způsobem usnadňují a zrychlují proces sušení. Dečky se přiloží na místa, která chcete sušit, a přichytí se snadno za pomocí magnetů. Na zařízení následně zvolíte předefinovaný program dle použitého materiálu a celý proces sušení proběhne zcela automaticky. Předvolby sušicích programů lze uživatelsky […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!