Pobočka Autocora Řepy přestěhována

23. září 2011, 0:00

Pobočka Autocora v ulici Žalanského v Praze Řepích zažila letos v září velké změny. Již dlouho bylo jasné, že původní prostory k pokrytí potřeb zákazníků nemohou stačit, proto Autocora začala hledat nový objekt, který by vyhovoval náročným požadavkům a zároveň byl co nejblíže od původního prostoru.

Shodou okolností se aktuálně uvolnil zajímavý prostor v těsném sousedství původní pobočky, po detailním zhodnocení a pečlivých přípravách se Autocora rozhodla pobočku přestěhovat právě do tohoto objektu.

 

Přesun byl organizačně velmi náročný, vlastní stěhování skladu a veškeré potřebné techniky muselo proběhnout během jediného víkendu, aby zákazníci nepocítili žádný výpadek v dodávkách.

Tým Petry Dlouhé, zkušené vedoucí pobočky Autocora, však tuto složitou operaci zvládl na jedničku a dnes se Autocora může pochlubit nejmodernější provozovnou v ČR. Nový interiér je vybudován na základě aktuálních standardů mateřské skupiny Stahlgruber na ploše 450 m2, většina této plochy patří regálům s okamžitě dostupným zbožím. Zásobování pobočky je také podpořeno centrálním skladem firmy Autocora ve Všechromech vzdáleným pouhých 20 minut cesty z Řep.

Zákazníci mohou díky nové pobočce počítat s rychlejšími a spolehlivými dodávkami zboží, které pro své podnikání potřebují.

Přijďte se také podívat.

tel.: 242 405 700
fax: 235 510 269
mobil: 603 142 720
repy@autocora.cz

Otevírací doba:
pondělí až pátek: 8:00 – 18:00
sobota 8:00 – 12:00

Vedoucí prodejní pobočky: Petra Dlouhá

Více na autocora.cz.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!