Bilstein nabízí alternativní tlumiče pro Mercedes třídy E (W213)

19. srpna 2017, 17:51

Bilstein nově zařadil do své nabídky pro aftermarket tlumiče pro nový Mercedes třídy E (W213). Jedná se o tlumiče z řady Performance, díky kterým je možné snížit podvozek v rozsahu od 30 do 50 mm.

Mercedes třídy E s tlumiči Bilstein

Jedním z výsledků dlouhodobého partnerství společnosti Bilstein s Mercedesem je pneumatického zavěšení. Poprvé byl tento technický prvek použit v Mercedesu třídy S (W220). Dnes je toto řešení používáno v řadě modelů, takže nemohlo chybět ani v nové třídě E (W213), která debutovala na trhu v roce 2016.

Nová třída E (W213) je nabízena také s klasickými tlumiči a pro tyto modely společnost Bilstein přináší pro aftermarket alternativní řešení. Pro začátek se jedná o dvě kompletní soupravy (s pružinami) řady Performance. Pro modely s pohonem zadních kol jsou dostupné tlumiče B14 (47-258037) a B16 (48-258067) a pro verzi 4Matic reference B16 (48-265737).

Tlumiče Bilstein pro nový MB třídy E

V nejbližší době nabídne katalog Bilstein pro Mercedes třídy E (W213) také tlumiče řady Replacement B4, stejně jako řadu Performance B6 (zdokonalená konstrukce oproti tlumičům montovaných ve výrobním závodě) a B8 (pro trvalé snížení podvozku). V nabídce pro aftermarket se objeví také pneumatické moduly B4 Airmatic.

Související články

Novinky v nabídce Bilstein
Novinky v nabídce Bilstein

Nabídka dílů zavěšení a tlumení BILSTEIN byla rozšířena o položky, které pasují do 86 různých modelů osobních aut.

BILSTEIN rozšiřuje katalogovou nabídku
BILSTEIN rozšiřuje katalogovou nabídku

Katalog tlumičů a opravných sad BILSTEIN byl rozšířen o položky, které pasují do 323 různých modelů aut. Nové reference jsou určeny pro osobní a lehká užitková vozidla.

Nabídka zavěšení od Bilsteinu pro Opel Astra K
Nabídka zavěšení od Bilsteinu pro Opel Astra K

Pátá generace Oplu Astra se objevila v roce 2015 a rok nato získala ocenění Evropské auto roku. Bilstein nyní zařadil pro tento vůz do své nabídky nové díly z řady Performance.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!