Golemtech posiluje na Slovensku

9. srpna 2013, 15:17

Výrobce autoservisní a pneuservisní techniky GOLEMTECH uzavřel nové partnerství se silným prodejcem autodílů na Slovenském trhu – společností DD Auto. Tato firma patří k zavedeným hráčům v Bratislavském regionu a jednou z největších společností na celém trhu se slovenským kapitálem.

„Na Slovensku jsme prozatím působili zejména prostřednictvím přímého prodeje a navazování kontaktu se zákazníky přes internetové stránky. Pochopitelnou nevýhodou podobného obchodování je neznalost specifik místního trhu i přesného stavu konkurence.“ říká k partnerství jednatel Vladislav Švojgr.

Důležitý trh
Silného partnera hledala společnost delší dobu, profesionály se znalostí místního specifického trhu.  DD Auto má výbornou pověst a na trhu působí již mnoho let, kdy úspěšně podniká na trhu s konkurencí velkých nadnárodních korporací. „Podobné korporace však pro nás zpravidla nejsou partnery, obchodují s technikou té nejnižší kvality a specifikace, kterou pak většinou zákazníkům rozdávají a k tomu Vám ještě přibalí čtyřkolku.“ – dodává vedoucí vývoje. Na Slovensko se společnost hodlá soustředit i nadále, v posledním kvartále opět navýšila vývoz k našim východním sousedům a dále výrazně posiluje také na polském trhu.

Golemtech je přední český výrobce techniky vybavení autoservisů a pneuservisů. Firma působí na českém trhu již 10. rokem a je také velkoobchodním partnerem předních prodejců autodílů. Zakládá si na vysoké kvalitě a spolehlivosti, skladové dostupnosti všech výrobků včetně veškerých náhradních dílů ve výrobních prostorách společnosti, záruční a pozáruční servis, návrhy „na klíč“, financování atp.

Mezi  hlavní výrobky patří sloupové a nůžkové zvedáky, vyvažovačky a  zouvačky pro osobní a nákladní vozy, plničky klimatizací, geometrie kol, pístové kompresory či navijáky pro odtahovky a off-roady a mnoho dalšího.

www.golemtech.cz
www.facebook.com/golemtech

Související články

Golemtech prodal 1 000. hever v ČR
Golemtech prodal 1 000. hever v ČR

Český výrobce autoservisní a pneuservisní techniky GOLEMTECH namontoval v minulém týdnu v pořadí již 1 000. kus heveru SZ24A. Český výrobce autoservisní a pneuservisní techniky GOLEMTECH  namontoval v minulém týdnu v pořadí již 1 000. kus heveru SZ24A – dvousloupový zvedák s nosností 4 t. Jde tak o nejúspěšnější model sloupového zvedáku  společnosti a v […]

Golemtech se stěhuje – výprodej skladů
Golemtech se stěhuje – výprodej skladů

Výrobce servisní techniky GOLEMTECH doposud sídlící na výpadovce z Prahy – ul. Kutnohorská, se z prostorově již nevyhovujících skladů, stěhuje do nové haly ve stejném pražském obvodě Prahy 9. „Konečně jsme vše dodělali a dořešili úřady a můžeme se stěhovat do větších a lepších prostor. V nynějším sídle jsme rozmístěny v několika objektech, jak jsme […]

Golemtech pokračuje v podpoře rally jezdce Emila Trinera
Golemtech pokračuje v podpoře rally jezdce Emila Trinera

Český výrobce autoservisní a pneuservisní techniky GOLEMTECH i v letošním roce pokračoval v podpoře jednoho z nejpopulárnějších českých jezdců rally posledních let, Emila Trinera. Více fotek na www.facebook.com/golemtech Podle zástupců firmy nebylo lehké ani toto jméno vybrat z řad mnoha aktivních osobností české rally scény.  Výběr tak minul aktuální špičku pořadí velkého mistráku, která závodí […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!