Bridgestone bude dodávat pneumatiky run-flat pro prvovýbavu modelu Lexus LC500/LC500h

20. prosince 2016, 18:26

Společnost Corporation (Bridgestone) bude dodávat pneumatiky POTENZA S001L Run-Flat Technology (RFT) a TURANZA T005 RFT pro standardní výbavu modelu Lexus LC500/LC500h, nového luxusního kupé, které bude uvedeno na trh v roce 2017.

Bridgestone vyvinul pneumatiky POTENZA S001L RFT a TURANZA T005 RFT exkluzivně pro Lexus LC500/LC500h, aby mohlo toto vozidlo nabídnout vynikající jízdní vlastnosti. Pneumatiky poskytují řidiči spolehlivou ovladatelnost a také zaručují luxusní jízdní komfort. Pneumatiky RFT  rovněž přispívají ke snížení pohotovostní hmotnosti vozidla, protože eliminují potřebu náhradního kola. Pneumatiky Bridgestone RFT totiž umožňují bezpečně ujet až 80 kilometrů rychlostí až 80 km/h i po proražení pneumatiky nebo ztrátě tlaku. Pneumatiky POTENZA S001L RFT a TURANZA T005 RFT jsou v naprostém souladu s hlavním konceptem modelu Lexus LC500/LC500h, vyjádřeným mottem „ještě ostřejší, více kultivovaný“.

Bridgestone se snaží podporou rozšířeného používání pneumatik RFT přispívat k realizaci společnosti s bezpečnou a stabilní mobilitou při současném snižování celkového vlivu na životní prostředí.

Konstrukce pneumatik Bridgestone RFT zaručuje bezpečné ujetí až 80 kilometrů po průrazu pneumatiky nebo ztrátě tlaku.

Související články

Pneumatiky Bridgestone vybrány pro první SUV značky Maserati
Pneumatiky Bridgestone vybrány pro první SUV značky Maserati

Společnost Maserati vybrala pneumatiky Bridgestone pro nový model Levante, historicky první SUV této luxusní značky. SUV s pohonem všech kol začalo vyjíždět z bran závodu Mirafiori nedaleko Turína v květnu 2016 na pneumatikách Bridgestone Dueler H/P Sport s rozměrem 255/60 R 18 108W. Bridgestone vyvinul pneumatiku Dueler H/P Sport speciálně pro moderní vysokovýkonná SUV. Konstrukce […]

Bridgestone na výstavě EICMA 2016
Bridgestone na výstavě EICMA 2016

Bridgestone se vrací na výstavu EICMA, která probíhá ve dnech 8. až 13. listopadu v Miláně, s atraktivní expozicí, v níž jako hvězdy září prémiové silniční pneumatiky Battlax a terénní pneumatiky Battlecross MX, společně se dvěma výjimečnými novými pneumatikami, které jsou na výstavě EICMA představeny poprvé. Nová pneumatika Battlecruise H50 pro americké vidlicové dvouválce První […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!