Premio zahajuje sezónu

14. března 2017, 10:18

Servisní síť Premio je již plně připravena k zahájení letní pneu sezóny. Pro své zákazníky mimo jiné připravila speciální akci, během níž mohou za koupi sady pneumatik značek Goodyear a Dunlop získat voucher na dodatečné služby.

Premio v současné době na území celé České republiky provozuje 40 servisních míst typu fast fit, v nichž je možné využít nejen služeb pneuservisu, ale také servis klimatizace, výfukové a brzdové soustavy, nebo nechat vyměnit olej. Zkušení zaměstnanci sítě Premio pomohou i při prověření a úpravě geometrie kol a provedení systematických servisních prohlídek vozidel.

Vedle odborné obsluhy mohou zákazníci servisů Premio těžit z různých výhod. Například 20. března 2017 začíná akce, během níž mohou za koupi sady vybraných pneumatik dostat voucher v hodnotě 550 Kč. Akce se vztahuje na pneumatiky značek Goodyear a Dunlop v rozměrech od 16’’ a Fulda, Sava, Dębica o rozměru 17’’. Voucher budou moci využít na dodatečnou službu v servisu, v němž pneumatiky zakoupili.

Síť Premio je od začátku své existence spojena se společností Goodyear. Proto se na jejích servisních místech nabízí především pneumatiky značek, které patří do portfolia amerického koncernu ve všech cenových segmentech: Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava a Dębica. Předností sítě Premio je vysoká kvalita obsluhy a krátká čekací doba.

Související články

Goodyear představuje nejnovější studii pneumatik
Goodyear představuje nejnovější studii pneumatik

Společnost Goodyear představuje nejnovější studii pneumatik Goodyear CityCube. Pneumatiky navrhla speciálně pro studii vozu Toyota i-TRIL, který Toyota jako koncept vystavuje na mezinárodním autosalonu International Motor Show v Ženevě.

Češi jsou v Evropě téměř nejskeptičtější k možnosti využívání aut bez řidičů
Češi jsou v Evropě téměř nejskeptičtější k možnosti využívání aut bez řidičů

Aktuální průzkum společnosti Goodyear a Londýnské školy ekonomie a politických věd odhalil, že Češi jsou třetí nejméně přístupní nasazení vozidel bez řidiče.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!