BestDrive opět pořádá Road Show

12. května 2017, 12:14

Letos se koná již čtvrtý ročník BestDrive Road Show na 15 místech rozmístěných po České a Slovenské republice. Některé služby motoristům zde budou nabídnuty zcela zdarma.

Bestdrive Roadshow - termíny akce

Mimo měření geometrie vozu budou nabídnuty i služby, jako je kontrola brzdové kapaliny, kontrola chladicí kapaliny, kontrola tlaku a stavu pneumatik nebo zátěžový test baterie.

V případě špatného tlaku v pneumatikách ho na místě dohustí. Zákazníkům s pneumatikami, které mají nižší hloubku dezénu, než je zákonem dáno, bude připravena akční nabídka na nové pláště, které si budou moci nechat přezout na jakékoli pobočce sítě BestDrive.

Související články

BestDrive: nová aplikace Fleetpartner
BestDrive: nová aplikace Fleetpartner

Digitalizaci obchodních procesů postoupila v servisní síti BestDrive opět o krok dále. Poslední horkou novinkou v této oblasti je FleetPartner, internetová aplikace, která je určená pro zákazníky z řad osobních i nákladních fleetů a která umožňuje snadno a rychle tyto zákazníky informovat – a samozřejmě i obsloužit. 

BESTDRIVE startuje do roku 2017
BESTDRIVE startuje do roku 2017

V servisní síti BestDrive je začátek roku ideální příležitostí pro ohlédnutí se zpět za uplynulým rokem 2016. A také pro plánování – nejen nadcházejícího roku 2017.

Bestdrive: Spokojenost zákazníků
Bestdrive: Spokojenost zákazníků

Cíl servisní sítě BestDrive je už řadu let stejný – spokojený zákazník. A pro spokojenost zákazníků dělá maximum. Díky aktivní personální politice prochází všichni zaměstnanci pravidelným vzděláváním a školením. Neustále se rozšiřuje nabídka služeb a zboží tak, aby odpovídala poptávce zákazníků. Kromě toho se sleduje i to, jak se na pobočkách cítí zákazníci. Ať už […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!