Stavba nové továrny Nokian Tyres byla právě zahájena

22. září 2017, 11:41

Společnost Nokian Tyres uspořádala slavnostní ceremoniál k zahájení stavby své třetí továrny, která se stane jejím prvním výrobním závodem ve Spojených státech.

Společnost Nokian Tyres uspořádala slavnostní ceremoniál k zahájení stavby své třetí továrny, která se stane jejím prvním výrobním závodem ve Spojených státech

Nová továrna vyroste na zelené louce ve městě Dayton ve státě Tennessee. Její roční kapacita dosáhne 4 milionů pneumatik s možností budoucího rozšíření a součástí budovaného komplexu se stanou i skladovací prostory pro 600.000 pneumatik. Zahájení stavby je plánováno na začátek roku 2018, první pneumatiky opustí výrobní linky v roce 2020.

„Investice Nokian Tyres v Tennessee podporuje naše plány růstu a závazek poskytovat služby našim zákazníkům na severoamerickém trhu,“ říká Hille Korhonen, prezidentka a generální ředitelka Nokian Tyres.

Během zahajovacího ceremoniálu prezidentka znovu potvrdila ambice společnosti zdvojnásobit v dalších pěti letech prodeje v Severní Americe. Zároveň zdůraznila cíl společnosti Nokian Tyres vést výrobu pneumatik udržitelným způsobem a zaručit, aby firma byla přitažlivým zaměstnavatelem a důvěryhodnou značkou na pracovním trhu.

Společnost Nokian Tyres uspořádala slavnostní ceremoniál k zahájení stavby své třetí továrny, která se stane jejím prvním výrobním závodem ve Spojených státech.

Související články

Zimní pneumatiky Nokian Tyres pro sezonu 2017
Zimní pneumatiky Nokian Tyres pro sezonu 2017

Proměnlivé podmínky středoevropských zim se v posledních letech ukázaly jako nevypočitatelné. Správné obutí je proto základem také pro letošní zimní sezónu. Nokian Tyres, přední odborník na zimní pneumatiky, představuje rozšířenou nabídku zimních pneumatik, které zvládají všechny podmínky středoevropských zim a rychlé změny teplot.

Pneumatiky třídy A šetří peníze i životní prostředí
Pneumatiky třídy A šetří peníze i životní prostředí

Automobily zatěžují životní prostředí, nicméně ekologicky uvědomělý řidič může velice snadno snížit negativní dopad svého vozu na životní prostředí, pokud bude dodržovat několik jednoduchých pravidel. Nejlepší na tom je, že ohleduplností k životnímu prostředí současně šetříte finance.  

Společnost Nokian Tyres investuje do stavby továrny v USA
Společnost Nokian Tyres investuje do stavby továrny v USA

Představenstvo společnosti Nokian Tyres se rozhodlo investovat do třetí továrny. Nová továrna vyroste na zelené louce ve městě Dayton ve státě Tennessee v USA. Roční kapacita továrny dosáhne 4 milionů pneumatik s možností budoucího rozšíření a součástí budovaného komplexu se stanou i skladovací prostory s kapacitou pro 600.000 pneumatik. Celková výše investice je v tomto okamžiku přibližně 360 […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!