Nokian WR D4 uspěla v testu zimních pneumatik autoklubu ADAC

9. října 2017, 9:43

Pneumatika Nokian WR D4 získala sdílené 2. místo v testu zimních pneumatik německého autoklubu ADAC. Z celkem 16 testovaných pneumatik Nokian WR D4 dosáhla nejlepších výsledků na sněhu a dobrého výsledku také na suchu. Z testovaných pneumatik získala rovněž velmi dobré hodnocení díky nízké spotřebě paliva.

Pneumatika Nokian WR D4

ADAC je největší evropský autoklub, jeho výsledky testů jsou pravidelně přebírány spotřebitelskými časopisy a mnoha organizacemi po celé Evropě, například rakouským ÖAMTC nebo švýcarským TCS.

Nokian WR D4 v rozměru 215/65 R16 byla hodnocena jako „Doporučená“ v testu ÖAMTC a TCS, „Uspokojivá“ v testu ADAC. Také další rozměr 195/65 R15 pro menší auta získal v testu stejné hodnocení. Pneumatika byla hodnocena jako nejlepší na sněhu a s velmi nízkou spotřebou paliva.

Pneumatika Nokian WR D4 je vhodná zejména pro neustále se měnící středoevropské zimní počasí. Technologie Nokian Tyres Block Optimized Siping a Twin Trac Silica umožňují této pneumatice stabilní přilnavost, kontrolu řízení a také vynikající palivovou účinnost.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!