Zaměstnanecký kalendář 2018 společnosti Continental Barum

21. prosince 2017, 12:16

Continental Barum Otrokovice již od roku 2012 vydává limitovanou edici svého originálního kalendáře. Hlavními protagonisty kalendáře je vždy dvanáct vybraných zaměstnankyň a zaměstnanců společnosti, pro které se jedná o jakési nefinanční ohodnocení jejich práce a výkonu pro firmu. Nominace do kalendáře se tedy stává prestižní záležitostí.

Zaměstnanecký kalendář vznikal již od září 2017 ve výrobních halách, u strojního zařízení, v kancelářích, zasedacích místnostech či dílnách výrobního závodu v Otrokovicích. Letošní kalendář nafotil již podruhé známý zlínský fotograf z ateliéru TOAST Libor Stavjaník, který se o fotografování vyjádřil:

„Obdivoval jsem, jak všichni zaměstnanci na focení spolupracovali. Při focení portrétů v tomto kalendáři jsem se opíral o firemní slogan The Future in Motion. Vše je tedy evidentně v pohybu, aby tím více vynikl portrétovaný subjekt.“

Kalendářů je vytištěno pouze sto, je neprodejný a ani nevisí v každé kanceláři nebo na každém rohu ve firmě. Všechny jsou při slavnostním křtu v předvánočním čase a při prvním odhalení fotografií předány právě těmto vybraným zaměstnancům. Ti je pak mají na památku pro sebe nebo jako vkusný vánoční dárek pro své rodinné příslušníky či blízké.

Libor Láznička, duchovní otec celého projektu k tvorbě zaměstnaneckých kalendářů poznamenává: „Každý kalendář, který jsme zatím vydali, byl ve znamení člověka – našich zaměstnanců. Je to poděkování za jejich odvedenou práci, a jak řekl Tomáš Baťa: Továrna je jen hromada cihel a železa. Život jí dávají lidé.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!