Racing Expo = motorsport pod jednou střechou

18. října 2017, 11:21

Racing Expo je unikátní specializovaná výstava automobilové a motocyklové závodní techniky a s tím spojených aktivit. Její premiérový ročník se uskuteční od čtvrtka 9. listopadu do soboty 11. listopadu 2017 v areálu PVA Expo Letňany v Praze.

Motorsport pod jednou střechouNávštěvníky bude očekávat více než sto exponátů, z nichž některé, jako například speciál Ford Mustang ze seriálu NASCAR Wheelen Euro Series, se v České republice představí vůbec poprvé. K vidění budou i další výjimečné vozy, například Ferrari 488 GT3, BMW M6, Audi R8 GT3, Ferrari 430 GT2, mistrovské tahače Buggyra a mnoho dalších. Připravena bude také celá řada setkání se zajímavými osobnostmi, současnými špičkovými jezdci, stejně jako velkými hvězdami minulosti.

A protože svět motosportu je navýsost dynamický, nabere také Racing Expo pořádné obrátky. Přítomným poskytne nepřeberné množství adrenalinových zážitků, přičemž některé z nich si budou moci vyzkoušet na vlastní kůži.

Racing Expo 2017 je otevřeno veřejnosti v pracovní dny od 10 do 18 hodin, v sobotu od 10 do 17 hodin. Vstupné činí 200 Kč na místě nebo 150 Kč v předprodeji.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!