Rezervační systém reenio

17. února 2017, 13:01

On-line rezervace se dostávají čím dál více do podvědomí běžným uživatelům a ti je dnes vyhledávají i u služeb, kde bývalo zvykem přicházet bez objednání a vystát dlouhou frontu či zařadit se na pořadník. To souvisí s masivním rozšířením mobilních a internetových technologií v posledních letech.

Jedním z moderních řešení je systém reenio. Je to komplexní nástroj, který Vám pomůže sledovat vytížení Vašich zaměstnanců nebo zařízení a optimalizovat čas s ohledem na poskytované termíny a nabízené služby. Jedná se o on-line rezervační nástroj postavený na nejnovějších technologiích společnosti Microsoft a využívá cloudové řešení Microsoft Azure. Autorem je česká firma GARVIS Solutions s.r.o. s dlouholetou zkušeností s tvorbou webových systémů a mobilních aplikací.

Systém reenio je poskytován formou služby v podobě předplacených balíčků, přičemž základní balíček nabízí rezervační systém zdarma na neomezeně dlouhou dobu s plnohodnotnou funkčností. Vyšší balíčky zpřístupní pokročilé funkce rezervačního systému. Systém rovněž automaticky vytvoří stránku pro Vaše zákazníky, přes kterou si budou moci rezervovat Vaše služby. Pokud již máte svůj web, můžete jej propojit se systémem reenio prostřednictvím rezervačního tlačítka nebo naopak celý rezervační kalendář jednoduše integrovat do Vašich internetových stránek.

Pro první spuštění stačí pouze navštívit stránky systému na adrese www.reenio.cz a připravit si pár minut volného času k provedení registrace.

On-line rezervační systém určitě nevyřeší všechny peripetie dnešního podnikání. Jistě je to ale nástroj, který podnikání usnadní a zpříjemní.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!