Nový APM Automagazín 1/2017

26. května 2017, 14:24

Společnost APM vydala v těchto dnech další číslo časopisu pro své zákazníky. Nové číslo přináší kromě jiného představení několika novinek v sortimentu kdyňského dodavatele autodílů a věnuje se také aktuální problematice nového chladiva pro automobilové klimatizace. Nechybí ale ani různé technické tipy, informace o sortimentu či službách a další čtení.

Nové číslo magazínu APM již nyní ke stažení.

Aktuální vydání magazínu pro zákazníky APM Automotive dále přináší fotoreportáž z demontáže již nepotřebných portálových jeřábů v centrálním skladu a představuje nově přestěhovanou pobočku APM Ostrava.  Nový APM Automagazín je také ke stažení na webu APM ve formátu PDF.

Související články

Pobočka APM Benešov se přestěhovala
Pobočka APM Benešov se přestěhovala

APM Benešov, jedna z nejstarších poboček APM Automotive otevřená již v srpnu 2005, sídlí od úterý 2. května 2017 na nové adrese.

Výrobky 2F pro údržbu automatických převodovek u APM
Výrobky 2F pro údržbu automatických převodovek u APM

S přibývajícím počtem vozů s automatickými převodovkami nabízí APM Automotive širší program moderních inteligentních přístrojů pro jejich profesionální servis. Společně s italskou výrobní firmou 2F tak na český trh přináší dva nové modely ATF plniček a bohaté příslušenství.

Nové katalogy nářadí HAZET u APM
Nové katalogy nářadí HAZET u APM

Firma HAZET, tradiční německý producent nářadí a servisního vybavení, které na český trh přináší APM Automotive, vydalo své nové katalogy i v češtině.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!