AutoSAP vydal Zpravodaj Český autoprůmysl 3/2017

24. července 2017, 14:51

Nové číslo zpravodaje automobilového sdružení se věnuje především tématům budoucnosti automobilového průmyslu v ČR, která otevřelo únorové Kolokvium v Mladé Boleslavi a rozpracovalo jednání V4 v Bratislavě. Časopis přináší rovněž exkluzivní rozhovor s ministrem průmyslu a obchodu Jiřím Havlíčkem zaměřený právě na tato témata.

Zpravodaj Sdružení automobilového průmyslu  ke stažení ve formátu PDF nebo na stránkách www.autosap.cz

Související články

AutoSAP vydal Zpravodaj Český autoprůmysl 2/2017
AutoSAP vydal Zpravodaj Český autoprůmysl 2/2017

Sdružení automobilového průmyslu vydalo další zpravodaj.  Druhé vydání nového magazínu automobilového sdružení AutoSAP se věnuje z větší části výsledkům Kolokvia o budoucnosti automobilového průmyslu v ČR, které proběhlo v únoru. Jednalo se o strategické setkání zástupců autoprůmyslu s premiérem a a vybranými členy vlády. 

Letos vyrobeno již půl milionu motorových vozidel
Letos vyrobeno již půl milionu motorových vozidel

Sdružení AutoSAP zveřejnil výsledky výroby vozidel za leden – duben 2017 v České Republice. 

Dodavatelé pro Auto roku 2017 v ČR
Dodavatelé pro Auto roku 2017 v ČR

Sdružení automobilového průmyslu představuje firmy, které v rámci ankety Auto roku 2017 v České republice získaly právo používat prestižní označení „Dodavatel pro Auto roku 2017 v České republice“. Po vyhlášení automobilu roku převzal viceprezident Sdružení automobilového průmyslu Pavel Juříček diplomy pro oceněné společnosti, které jsou členy AutoSAP. Díly českých firem přitom nenese jen vítězný vůz, […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!