AAA AUTO s novým rokem snižuje ceny ojetých aut až o 200.000Kč

4. ledna 2017, 9:27

Začátek každého nového roku je ve znamení slev a výprodejů, a to nejen v případě elektroniky nebo oděvů, ale již také u prodejců automobilů. Největší prodejce ojetých automobilů u nás, AAA AUTO, zahajuje nový rok velkou výprodejovou akcí se snížením cen až o 200.000Kč u čtvrtiny vozů z nabídky. Autobazar tak chce odstartovat další úspěšnou sezónu, kdy hodlá prodat minimálně o 10% více automobilů než v uplynulém roce.

Začátek roku je tradičně období, kdy lidé kvůli cestám na zimní dovolené často mění automobily za novější,“ uvedla generální ředitelka AAA AUTO Karolína Topolová a doplnila: „Abychom zákazníky v jejich rozhodování o změně vozu podpořili, rozhodli jsme se zlevnit téměř čtvrtinu aut v naší nabídce, a to až o 200.000 korun,“ dodala.

Celková nabídka AAA AUTO na dvou desítkách poboček v celé České republice je nyní přes 8.000 automobilů a v rámci novoročních slev si zákazníci mohou pořídit například nezničitelnou terénní Toyotu LandCruiser V8 z roku 2013 se slevou 200.000Kč, trendy SUV Mazda CX-5 z roku 2012 se slevou 130.000Kč, luxusní BMW X5 xDrive40d z roku 2010 nebo drsný off-road Nissan Navara z roku 2014 se slevou 100.000Kč.

Ekonomická situace zákazníků se za posledních několik let zlepšila, což dokazují i každoročně se zvyšující počty prodaných automobilů nejen v síti AAA AUTO. Zároveň již lidé objevili trend zánovních vozů ve stáří jeden až dva roky, které jsou oproti novým významně cenově výhodnější. Obdobný trend růstu prodejů nových i ojetých aut očekávají odborníci i v letošním roce, a to i díky zavádění emisních zón v Evropě, kdy si lidé uvědomují, že častější obměna automobilu pro ně bude v důsledku znamenat nižší náklady. Velký vliv má také dostupnější a financování nákupu vozu na splátky, jelikož úroky úvěrů zůstávají na historických minimech. „Naši zákazníci v povánočním období vítají možnost pořídit si auto na splátky, kdy jen u nás mohou využít nabídek od čtyř největších společností na trhu a nezatíží si tolik rozpočet hned zkraje roku,“ uzavřela Topolová.

Tisková zpráva AAA Auto

Související články

AAA AUTO bylo v listopadu druhým největším prodejcem aut v České republice
AAA AUTO bylo v listopadu druhým největším prodejcem aut v České republice

Za jedenáct měsíců letošního roku prodala skupina AAA AUTO ve svých autocentrech v České republice téměř 41.000 aut. Společnost se tak stala druhým největším prodejcem osobních vozů po mladoboleslavské Škodě Auto, která prodala více než 75.000 aut. Třetí je německý Volkswagen s 24.549 vozy. Data vyplývají ze statistik Svazu dovozců automobilů.

AAA AUTO snižuje před vánoci ceny aut
AAA AUTO snižuje před vánoci ceny aut

AAA AUTO, největší prodejce ojetých automobilů u nás, připravil před koncem roku letošní největší snížení cen aut ve své nabídce. Důvodem poklesu cen téměř čtvrtiny modelů je jako v uplynulých letech blížící se zvýšení jejich stáří o rok, ke kterému dojde po Novém roce. Ceny řady vozů s platností od dnešního dne klesly až o […]

Nejprodávanější ojetina roku 2016 je benzínový hatchback s výkonem do 70 kW
Nejprodávanější ojetina roku 2016 je benzínový hatchback s výkonem do 70 kW

Benzínový hatchback ve stříbrné barvě o výkonu do 69 kW obhájil své prvenství z roku 2015 a stal se nejprodávanější ojetinou za loňský rok. Je to po dlouhé době, co vůz s jinou karoserií než combi zvítězil dvakrát po sobě. Dominovaly vozy s manuální převodovkou a náhonem na dvě kola. Vyplývá to z každoroční analýzy […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!