Marketing AAA AUTO povede Daniel Šturm

28. srpna 2017, 10:05

Pozice ředitele marketingu skupiny AAA AUTO se ujal Daniel Šturm. Ve své funkci bude odpovídat za kompletní marketingovou a reklamní strategii firmy v Česku, na Slovensku, v Polsku a Maďarsku. Zaměří se přitom na posílení pokračující mezinárodní expanze firmy, ale také růst značky zánovních vozů Mototechna. Na pozici šéfa marketingu nahradil Jana Dobiáše.

Na pozici šéfa marketingu největšího prodejce ojetých vozů v České republice Daniel Šturm nahradil Jana Dobiáše.
Daniel Šturm, ředitel marketingu skupiny AAA AUTO

Daniel Šturm má letité zkušenosti v mezinárodních strukturách firem. Úspěšně řídil projekty uvedení produktů na trh nebo také spuštění různých internetových služeb. Před svým nástupem do AAA AUTO zastával Šturm řadu vedoucích pozic v marketingu a obchodě. Působil jako dlouholetý ředitel marketingu České spořitelny, posléze řídil marketing společnosti Home Credit v České republice a na Slovensku. Pracoval také na řídících pozicích ve společnostech Stratosféra a Inzertmedia.

„Marketing AAA Auto je pro každého marketéra obrovská výzva. Geografická rozlehlost od Česka, Slovenska, Polska až po Maďarsko, brandová komplexnost tří nezávislých značek Mototechny, AAA AUTO a Auto Diskont, výrazná důležitost finančních služeb a v neposlední řadě nutnost podporovat pobočkovou síť desítek poboček, dělá z marketingové strategie velmi komplexní výzvu. Přicházím do společnosti s cílem podpořit další mezinárodní expanzi, dát značce Mototechna výraznou pozici největšího prodejce v segmentu zánovních vozů a hlavně udržet a zvýšit růst z minulých let,“ uvedl ke svému jmenování Daniel Šturm.

Související články

Loajalita ke značce v Česku nefrčí, výjimkou je Škodovka
Loajalita ke značce v Česku nefrčí, výjimkou je Škodovka

V zahraničí, zejména pak ve Spojených státech nebo ve Velké Británii jsou věrností jedné konkrétní značce pověstní. Nedávno byl například zveřejněn případ, kdy si jistý pan Hodson z jihozápadní Anglie koupil již 14. vůz značky Mitsubishi za posledních 38 let. V Česku je to s věrností o poznání vlažnější.

Dvacetileté auto z Áček pokořilo 14.000 km a dojelo do Ulánbátaru
Dvacetileté auto z Áček pokořilo 14.000 km a dojelo do Ulánbátaru

Tři týdny po odjezdu mladí cestovatelé Richard Nemeth a Stefan Stefanov z Ostravy a „richhiker“ Stanislav Gálik dorazili s autem za 69.000 korun z AAA AUTO do cílové destinace v mongolském Ulánbátaru. Pokořili tak trasu o délce 13.800 kilometrů vedoucí přes 12 zemí. Na strastiplné cestě, kde vystoupali až do 5.000 m n. m., auto postihly […]

Zájem o alternativní paliva stále roste
Zájem o alternativní paliva stále roste

Mezi novými auty je i díky státní podpoře znatelný zvýšený zájem o plně elektrické a hybridní vozy nebo vozy na CNG. Na trhu ojetých vozidel jsou ale prodejní trendy odlišné. Zákazníci se alternativních pohonů stále trochu bojí.

Poptávka po automobilech oproti nabídce na trhu stále roste
Poptávka po automobilech oproti nabídce na trhu stále roste

V  červenci bylo na českém trhu inzerováno 69.000 ojetých vozů. Průměrný nájezd a cena se oproti červnu víceméně nezměnily, stejně jako průměrné stáří vozů. V ČR, na Slovensku, v Polsku a Maďarsku bylo v rámci července inzerováno celkem 303 tisíc ojetých automobilů. Vyplynulo to z pravidelné analýzy společnosti AAA AUTO, která trh s ojetými automobily kontinuálně sleduje a provádí jeho […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!