Nová nákupní skupina GlobalOne

15. srpna 2016, 13:08

Na trhu aftermarketu začíná působit nová nákupní skupina GlobalOne, která může být již od počátku svého působení silným hráčem na trhu.

Když byla v roce 2014 firma Trost převzata firmou Wessels+Müller, bylo jasné, že mezinárodní distribuční síť čekají bezprostřední změny. Z fúze vytvořený gigant byl rychle nucen provést organizační změny. Wessels & Müller musel opustit řady nákupní skupiny ATR jako důsledek rozhodnutí vydaného německým úřadem hospodářské soutěže.

Nově založená nákupní skupina GlobalOne je právě iniciací skupiny Wessels+Müller ve spolupráci s velkým americkým distributorem – společností SSF.

GlobalOne již na začátku představuje velmi dlouhý seznam dodavatelů vlastněných svými akcionáři. Mezi ně se řadí – Bosch, Federal Mogul, Schaeffler a Valeo. GlobalOne láká další distributory automobilových dílů, příslušenství a vybavení dílen na členství.

Skupina zahájila svou mezinárodní činnost ke dni 1. května 2016. Její sídlo je ve Frankfurtu nad Mohanem. V čele stojí Gerald Forster, který spojen s branží přes 35 let. Posledních 16 let byl odpovědný za sekci aftermarketu u firmy Eberspächer.

Více informací o skupině lze nalézt na adrese: www.global-one.com.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!