MANN + HUMMEL byl koncernem Fiat Chrysler Automobiles vyhlášen jako vítěz Supplier of the Year 2016

2. ledna 2017, 15:06

Vyhlášení vítězů se konalo v sále Lingotto Center v Turíně dne 14. prosince 2016. Společnost MANN + HUMMEL získala ocenění v kategorii podvozek a systémy motoru. Odborník na filtraci byl oceněn FCA již podruhé v tomto roce.

Vítězové byli vybráni vedením FCA. Více než 1.000 dodavatelů bylo zařazeno do třinácti kategorií. V kategorii "podvozek a systémy motoru" MANN + HUMMEL přesvědčil porotu kvalitou svých produktů a zaměřením na zákazníka.

MANN + HUMMEL byl v tomto roce dvakrát oceněn koncernem FCA . Poprvé to bylo na výročním setkání všech dodavatelů v červenci v Detroitu, kde od FCA obdržel cenu Top Quality Award v kategorii systémů motorů.

Související články

Několikanásobně oceněný kabinový filtr FreciousPlus
Několikanásobně oceněný kabinový filtr FreciousPlus

Na veletrhu Automechanika ve Frankfurtu, firma MANN-FILTER odprezentuje svůj inovativní kabinový filtr FreciousPlus, nový přírůstek do komplexního sortimentu kabinových filtrů. Biofunkční kabinový filtr FreciousPlus od MANN-FILTER získal několik cen hned na začátku roku. Ve Francii by FreciousPlus jmenován Product of the Year 2016 v kategorii kabinových filtrů osobních automobilů. Cenu produkt získal na základě on-line průzkumu společnosti […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!