U společnosti Robert Bosch v Česku a na Slovensku došlo ke změně ve vedení

13. ledna 2017, 7:40

Ing. Milan Šlachta (47) se stal 1. ledna 2017 ředitelem regionálních společností Robert Bosch odbytová s.r.o. Praha, Robert Bosch spol. s r.o., Bratislava a Reprezentantem Bosch Group v Česku a na Slovensku. Šlachta se tak stal nástupcem Dr. Klaus Peter Fouquet (58) v jeho funkcích na území Česka a Slovenska.

Šlachta přichází jako zkušený manažer společnosti Bosch. Pro Bosch pracuje v různých funkcích od roku 1994. Posledních osm let působil v pozici obchodního ředitele a jednatele ve společnosti skupiny Bosch v Českých Budějovicích, která se zabývá výrobou automobilové techniky a jejím vývojem. Předtím zastával různé vedoucí pozice v oblastech financí, controlingu a podnikového plánování v Čechách a v Německu. Ing. Milan Šlachta vystudoval na ČVUT v Praze obor dopravní a manipulační technika a obor ekonomika a řízení strojírenského podniku.

Dr. Klaus Peter Fouquet zůstává ve funkci jednatele společnosti Robert Bosch AG ve Vídni a Reprezentanta Bosch Group v Rakousku a je dále zodpovědný za odbyt Bosch ve střední a východní Evropě.

Tisková zpráva Bosch

Související články

Výročí: 130 let firmy Bosch
Výročí: 130 let firmy Bosch

Nezní to tak úplně jako příběh úspěchu. Otevření v listopadu 1886, do roku 1891 růst ze dvou na rovných 15 zaměstnanců. Ve stejném roce je počáteční kapitál téměř vyčerpán, Bosch žádá svoji matku o poskytnutí záruky, bere si další bankovní úvěry a v roce 1892 se dostává na pokraj krachu. Od té doby se mnohé […]

CES® 2017: Bosch představuje v Las Vegas několik svých chytrých řešení
CES® 2017: Bosch představuje v Las Vegas několik svých chytrých řešení

Od 5. do 8. ledna 2017 bude Bosch na veletrhu CES® 2017 v Las Vegas předvádět, jak konektivita mění věci v partnery, společníky a pomocníky. Mezinárodní dodavatel technologií a služeb představí na veletrhu inovativní řešení pro následujících oblasti: chytrá domácnost, chytré město, propojená mobilita a senzorové technologie. Díky těmto technologiím je každodenní život jednodušší, pohodlnější […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!